Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la cubanita

Pomóżcie!

Polecane posty

Gość la cubanita

Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać.

Gość nasikaj do baku pojeebusko

Gość a może by tak zadzwonić
do komisu i zapytać ? co to za marka ?

...wlej benzyny...jak pojedziesz masz fart...a jak nie to problem...;)

Gość znana ale pomarańczka
Wlej do baku Kujawski :) Na kujawskim smaż, na kujawskim jedź :D

sprawdź w dowodzie rejestracyjnym :) a jak przestanie jeździć to zadzwoń do mechanika, jak Paris H.

a teraz uwaga uwaga specjaliści, szkoda, że nikt z Was o tym nie wie - pistolety i wlewy paliwa są tak skonstruowane, że nie można się pomylić - nie da się wlać złego paliwa ;)

Gość Ja też mam problem
Wyszłam za mąż, a teraz nie wiem kto to był i jak mam na nazwisko:o

nie da ;) czarowanie się nie liczy, tak jak wlewanie z kanistra ;)

hm...pistolet disla jak kumam ma wieksza lufe ale nie przeszkadza to w zalaniu disla benzyną....a moze sie myle :O jednak mojemu kuzynowi to sie udalo i ja mu wierze ...

ja zalałam diesla benzyną i nie było problemu...przy zalewaniu hehe...a potem uuuuuuuuuuuuuu;)

...nie moja wina, że mnie nie poinformował...powiedział tylko,że mogę zrobić jakieś 30 km na tym co jest w baku...a ja potrzebowałam więcej...więc tak z przezwyczajenia...hehe...potem pół nocy siedzieli z mężem w garażu i zbiornik płukali...a ja poszłam spać...;)

Gość la cubanita
jestescie tak samo pojebani jak tacy faceci na motoryzacyjnym forum. oto ich niektore odpowiedzi: Przysiwieć zapalniczką przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kołach na letnie. W tym roku modne jest górskie. Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udzielą ci wyczerpujących informacji. Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. to co ze jestem blądynką, chcem normalnie jezdzic:P