Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko male zapytanie

Tylko małe pytanko .

Polecane posty

Lubicie wyjadać rodzynki od razu z paczki tak na sucho? Czy tylko ja jestem taka nienormalna, że potrafie pożreć 200 gram rodzynkow w 10 minut ?

a serio je tak lubicie , ja doslownie jestem juz od nich uzalezniona. normalnie pierwsze o czym mysle jak wstaje to rodzynki i mowie teraz powaznie.

Mnie to bierze jak widzę pistacje :-) pistacjami każda kobieta mnie może zdobyc-szaleje za nimi :-)

:D Nie no aż tak to nie. Trochę mniej je lubię od kiedy kiedyś bym się udusiła kiedy je jadłam i śpiewałam piosenkę. :O Ale mimo wszystko bardzo lubię, dziś też jadłam. :classic_cool: Jeszcze sobie fchooj dużo do musli ich sypię... :classic_cool: Rodzyny ŻONDZOM. :classic_cool:

Gość buraczyn a
tez lubie pistacje ale rodzyny sa swietne na doła :)

Gość buraczyn a
a czy rodzyny sa kaloryczne, tj. czy rosnie od nich dupa?

a wy se te rodzynki lepiej przeplukajcie, czy wiecie ile tam jest chemikaliwów zeby sie to utrzymało az trafi to na wasze stoly zza morza? to wszystko są konserwanty, wiec dobrze radze płukac! plukac i plukac :)

Gość biłgorajowa
fafluna to juz wszystko sie wydalo. pogonilo cie nie od sledzika a od rodzynow niepodmytych !

tak to wszystko z tych chemikaliów, takie rzeczy jak figi , rodzynki czy daktyle najlepiej sparzyc gorącą wodą. Sprobujcie a zobaczycie sami