Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pink Lemon

Red - tube- Zagadka Rozwiazana

Polecane posty

Red tube jest bardzo płatne, mozna powiedziec, ze bardzo bardzo. W zwiazku z tym, wszyscy którzy w najbliższej przyszłosci maja zamiar wejsc na ta strone prosze o przelew w wysokosci 10 zł za dzien uzytkowania. Przyjmuje płatnosci paypal. Ta cena jest promocyjna. W czerwcu cena wzrosnie o 2 zł. Dla stałych klientów przewidziane sa wspaniałe promocje, np darmowe korzystanie z google. ZAPRASZAM

a ja slyszalam ze niedlugo maja wprowadzic oplaty za korzystanie kafe :D i to w dolarach hamerykanskich :O cus 30 centow od posta czy cus tak jakos :O

Mozna wiec smialo powiedziec, ze mamy przesrane, licze jednak, ze dzieki zarobkowi jaki uzyskam bedzie mnie jescze stac wejsc tu chociaz raz na dwa dni ....

mówie Wam, to kwestia czasu, ale nie odbiegajny od tematu- Red tube, paypal i td. pamietajcie, ze jestem w stanie zaoferowac DARMOWE Google...

weżcie dzieci lepiej różaniec do rączek i to nie będzie was nic kosztowało. Poza tym zyskacie w oczkach tego na samej górze. Bóg mu na imię. powodzenia i tym optymistycznym akcentem kończę na dziś.

Gość no co wy nie wiecie
ze ta strona jest platna???

Gość no co wy nie wiecie
rozkojarzona- spierdalaj jak nie kumasz jaki zamysł miala autorka, luba autor, trz byc ciut inteligentnym dziiiifko

Gość Red - tube to
zuooooooooooooooo !!!!! Buahahahahah !!!! zuoooooooo !!!

Gość Red - tube to
dzieki tej stronie od okolo pol roku mam z glowy gre wstepna buahahahaha , moja zonka odwiedza ja codziennie ;)

Gość mniam mniam11
zdecydowanie wpłace, prosze podac szczeguly transakcji

Gość a ten...
A gdzie to trzeba wpłacić? Bo ten... Bo ja to zbytnio nie wiem... bo tam to nie napisane było... Ej to gdzie to trzeba? Weźcie odp bo ten... bo ja nie wiem za bardzo... To odpiszcie mi na emaila, dobra? To ten... To wam podam. A teraz już? Teraz podać? To może podać? To piszcie: aten@wp.pl No. To napiszcie, gdzie to trza wpłacić, bo ja jeszcze sie nie rozliczyłem.

Gość no znowu...
jeszcze niedawno szedl temat czy stronka redtube jest platna... a teraz znowu gadacie glupoty...

Gość knurek
ide spac

Gość Wikusiaa
Red tube nie jest płatne !! o czy m wy wogóle rozmawiacie ?? LoL2 Pozdro.

Gość tyśka
Ludzie przestańcie pieprzyć głupoty i wciskać ludzią kit Red Tube jest bezpłatne!!!

Gość wasz proboszcz
chcialem powiedziec ze my tu w polskiej parafi na terenie niemiec placimy za redtube tylko 25marek na miesiac,bo mamy ulge jako organizacja religijna. a reszta placi 25 euro

Gość merol26
wy wszyscy jestescie pojeb..ni,po huj piszecie ze jest platne, bando debili, red tube jest za darmo!

Gość zielony groch.
Red tube to ----- co prawda to prawda - mnie tez rozgrzewa ... chodzil taki filmik dlugi z para amerykanow ..... byl baaardzo hot ....

Gość lololo
The Free Sex Video Community- to jest opis strony red tube i wyraznie pisze ze jest ona darmowa ewiec nie pierdolcie mi tu

Gość płatna
smarkacze, jeszcze przyjdzie wam za to zapłacić!!!!

Gość vitas
banda idiotow i dzieci neo tu widze od kiedy google jest platne to nie wiem idioto a jezeli chcesz naciagac biedne dzieci neo na piniadze to raczej nic z tego ^^ a z reszta jak chca zebys za cos placil to wyskakuje stronka wyslij sms albo cos tam bb ann good luck idiots

Gość kondon
Wszyscy erotomani!! i Tyle o was powiem!!

Gość hrysigjoihjsiuootuisgjoksdmvko
:D już wysyłam :P:D:D