Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Endżi*24

Dylemant! Co wybrać impreza czy egzamin?

Polecane posty

Gość Endżi*24

Jutro o 17 mam pierwszy termin podejścia do egzaminu bardzo chcę do niego podejść..ale tydzień temu narzeczony zaprosił mnie na imprezę firmową w środę na 19 i dylemat co robić..za imprezę już zapłacone..a ja chcę napisać egzamin jak najszybciej i mieć to głowy..najgorzej że jest to w dwóch miejscowościach oddalonych od siebie o 120 km..pomyślałam że w zastępstwie za mnie mogłaby pójść na tą imprezę moja siostra..co myślicie o tym?

Gość Endżi*24
nikt nie wyrazi swojego zdania?

masz racje powinnas przystapic do egzaminu chlopak napewno to zrozumie:) wydaje mi sie jednak ze to zly pomysl aby poszla twoja siostra.

Gość Endżi*24
no właśnie nie wiem czy zdążę i czy będę chciała wpaść na imprezę gdy wszyscy będą już w stanie upojenia

Gość Endżi*24
o egzaminie dowiedziałam się w niedziele, wtedy już wszystko było zapłacone za imprezę....

Ja bym napisała egzamin i pojechała- egz chyba nie trwa dłuzej niz 1,5h, wiec konczysz poł godziny przed rozpoczeciem imprezy a potem w samochód czy innych srodek komunikacji i jedziesz- płatna impreza przeciez nie skonczy sie po 2h ;) najwyzej bedziesz szybko pic zeby dogonic tych co przyszli na czas:P

Gość Endżi*24
w sumie masz rację...tez o tym myślałam...