Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slusznie

taka mloda

Polecane posty

Gość slusznie

mam rozstepy na lydkach, jest to dla mnie straszne! nie moge zalozyc zadnej spodnicy ani krotkich spodenke....! Co mam zrobic? zadne smarowanie kremami mi nie pomaga, juz na zawsze bede oszpecona :( :( :(

Gość ja pytam
ja mam na lewym cycku 😭

Gość slusznie
heh, piersi mozna jakos przykryc ;) a lydki? nie zalozy sie zadnej spodnicy ani spodenek.... ;(

Gość Sandrunia25
Jeśli naprawde Ci to przeszkadza to pozostają tylko kremy. Poszukaj w aptekach czegoś na zmniejszenie rozstępów i trzeva stosować regularnie. Można też lekko posmarować nogi samoopalaczem. Nie zakryje to rozstępów ale nogi ładnie będą się prezentowały i odrci to uwagę od rozstępów.

witam......... mam taki sam problem jak wy i teraz jest mi naprawde bardzo trudno.........najpierw wyszly mi rozstepy na posladkach ale same od siebie zniknely, pozniej na udach sa nadal czerwone a teraz kolo kolan........jeszcze mam na udach wiec wszystko widze w czarnych barwach. Juz za tydzien bede miala zabieg ale jeszcze nie wiem jaki, bo nie mialam konsultacji z lekarze...moge tylko powiedziec, ze kremy dzialaja tylko na jakis czas......a te uda to mnie do szalenstwa doporowadzaja. Chce przynajmnie zeby byly biale i nie widoczne. Jak myslicie czy te zabiegi juz je powstrzymaja?