Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaa

ZDRADZIŁ MNIE!

Polecane posty

zdradził. Nie daj sobie wmówić, że jak 10 dni z Toba nie był bo sie pokłóciliście to miał prawo przyprowadzic sobie jaką dziewczyne na bzykanie do domu. Palant.

Gość a ja obstawię
zdrada wyklucza miłość, także olej dziada

To nie była zdrada, poza tym nikt nie jest idealny... Kocha? A może czuł się zagubiony? Przecież zerwała z nim ukochana osoba. Odreagował to po prostu...

Gość xdhgfnjfhyjgj
skad mial wiedziec ze za 10 dni sie zejdziecie? zerwalas z nim to jest wolny, moze robic co chce

Gość xdhgfnjfhyjgj
chociaz oczywiscie ja bym nieprzebaczyla i go teraz zostawila. bo powinien to powiedziec a nie sypiac znowu z toba:O

Gość zrozpaczonaaaaaa
ja pier...., ja pier.... nikomu nie zycze zeby spadl na niego z nieba taki neews niby dobrze, ze teraz a nie po slubie. Ale to tak strasznie boli. Dowiedziec sie, ze niestety nie jest sie ta jedyna, wymarzona.... Chcialabym byc facetem. A nie wrazliwa uczuciowa, zakochana kobieta. Dlaczgo trafil mi sie taki zestaw cech!?

Gość zrozpaczonaaaaaa
poprosze o wypowiedzi mezczyzn - jak wy do tego podchodzicie.

zrozpaczonaaaaaa tez nie popadaj w obłęd. Zastanów sie przemysl wszystko. Zdardził. Ale ze wszystkich głupich wytłumaczen ma najlepsze. Nie byliście wtedy razem.

Gość zrozpaczonaaaaaa
oki, ale wiesz - nie wiem co teraz. Powiedziec mu, ze o tym wiem? ale skoro dojde do wnisoku, ze mu to zalozmy wybacze - to nie wiem czy warto zeby wiedzial - bo moze pomyslec- wybaczyla raz-wybaczy drugi. fakt, ze juz logicznie z tego wszystkigo nie mysle/

annah - tez kiedys sprzedalam pierscionek zareczynowy i poszlam w miasto z przyjaciolka :) to byly c\\asy :D a ten dupek prosil mnie zebym mu zwrocila ten pierscionek bo chce go dac lasce, z ktora mnie zdradzil.... to sie nazywa zenada :) a teraz sie z tego smieje ale wtedy mi nie bylo do smiechu :)

Gość salamandra plamista
persymona- ty jestes tu najglupsza na tym forum! pewnie 10 dni po rozstaniu, a ten bzykacz poszedl juz do innej! pewnie sama z takim chodzisz!

Gość ksouebffg
duperk jeden

Gość kolorowa ona
bardzo Ci wspolczuje - to musi strasznie bolec. Jesli znajdziesz w sobi sile - zostaw go!

Gość zuzuz
po pierwsze nie zdradzil bo nie byliscie razem. sama go zostawilas wiec moze mial metlik w glowie, upil sie czy cos. po drugie: wcale nie jedt tak ze jak zdradzil to nie kocha.

Gość mirtas77
Annah-niezle :D :D :D