Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gdzie dostane w UK mleczko Nan Active???????????????

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Będę wdzieczna za pomoc. Moze ktos wie w jakim sklepie dostane to mleczko i ile kosztuje??

Szczerze to nie spotkałam się z mlekiem Nan na półkach angielskich.Mleko Nan widziałam tylko w Pakistańskim sklepie w puszkach-ale napisane robaczkami więc nie powiem Ci co to było. Ja zrobiłam dziecku zapas wysyłając kurierem z Polski cały karton-bo też miał mały mleko nietypowe-Humanę SL na receptę.Kurier GLS jest tani z Polski-tylko nie wysyłajcie żadnych innych rzeczy,bo strasznie niszczą paczki-tylko mleko na szczęście przeżyło. Pozdrawiam

Czy to misi być to mleko??? Czy to Nan activ jest przy jakiejś alergii?? Pytam,bo ja mam dziecko z alergią na produkty mleczne i mlekopochodne i kupuję jej sojowe.Działa tak jak nasze w Polsce. Poza tym wiem,że jest możliwość w niektórych polskich sklepach poproszenia o sprowadzanie takiego mleka z Polski i wówczas ma się cały czas dostawę zapewnioną. Myślę też,że możesz przejść się do lekarza z dzieckiem i powiedzieć o co chodzi.Oni mają pewnie jakieś mleko,któro jest na tej zasadzie co NAN ..... Ja byłam i czekam na decyzję...bo byc może będę dostawała recepty darmowe na mleko,jeśli dziecko jest uczulone i oni to potwierdzą.:)

Gość a ja myslalamze to mleczko
kosmetyczne, hahaah