Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulo D

Mam 29 lat, żonę i 45 letnią kochankę na Ukrainie

Polecane posty

Młode do mnie uderzają, ale jakoś mnie nie pociągają. Jestem wpatrzony w swoją cudną kobietę...

kiedyś myslano że ukraincom to włosy na plecach rosną :P

Gość Erot man
ja dymam rózne babki, i stare i młode, stare dobrze chodzą , rżą się jak złoto, a młode są napalone i często robią gafy, ale za to ciałko mają dorodniejsze, można pocieszyc oko, a potem się spuścić jak leci

Gość Eskimosss
Jak jej nie kochasz to po co z nią jesteś??? Ranysz tym sposobem wiele osób. Powiedz otwarcie,że masz kogoś,że jej juz nie kochasz...po co tak oszukiwać?!

Przyzwyczajenie. Byliśmy ze sobą długo, ale już od dłuższego czasu żyjemy obok siebie. Zastanawiałem się nawet czy się na na stałe nie przeprowadzić się do Iriny i nie poprosić ją o rękę, tyle tylko że najpierw musiałbym się rozwieść z obecną żoną...ale mnie trochę podział majątku zniechęca...

Gość Ciocia bardzo dobra rada
Musisz się w końcu na jedną zdecydować bo nie możesz wiecznie żyć z dwiema

Gość Janiczkowa
Do kompletu potrzebny ci tylko psychoanalityk, będziesz miał pełnię szczęścia :-D

Gość cytrynka malinka
a moze jeszce ja do nich dołącze mam 22 lata i bedzie problem z głowy idziesz na to i bedziesz mieszkał w Polsce słoneczko.

Nie szukam innej kobiety, nie kręcą mnie zresztą małolaty

Gość Mona L
Jak zwykle tu pełno żartownisiów. Jeśli ją kochasz to się z nią żeń! :D

Chyba zostawiam żonę i się przenoszę do niej. Może będziemy się razem starać o dziecko.

Gość ecie srecie
słuchaj sama jestem starszą dziewczyną i potrafie cie zrozumieć...ale zdradzać zone to karygodne... rozstan sie z zona i bedzie ok i jedz na wschód ale znajac zycie jakbys zalegalizowal zwiazek z ukrainka to twoja fascynacja jej osoba szybko poszlaby z dymem

Gość ecie srecie
zakazany owoc zawsze lepiej smakuje...znam to bo mój chłopak nie był akceptowany przez cała moją rodzine bo był za młody ale walczylam i wywalczylam ale przyznam ze na poczatku ta anonimowosć byla bardzo fajna a pozniej jak wszystko doszło do normy to zaczęło sie pierdzielić tak naprawde

Więc postanowione. Załatwiam sprawy z żoną. Nie spodziewam się, żeby się specjalnie zdziwiła na wiadomość o pozwie.

A nie boisz się tego co będzie za 5 lat? Ty 34 ona 50? Możliwe to jest, żeby ona aż tak dobrze wyglądała w tym wieku?

Kocham ją i wiem, że chcę z nią być. A ciało ma naprawdę fantastyczne, lepsze niż wiele młodych dziewczyn. Wygląda co najmniej na kilka lad młodszą i jest bardzo seksowna. Gdy ją poznałem, miała 43 lata, a sam dawałem jej maksimum 36-37. Za 5 lat może się dużo wydarzyć, ale o to raczej nie dbam. Chcę z nią być i tyle.

No to brawo! Tylko wyjaśnij sytuację z żoną. Dojrzałe są chyba najpiękniejsze.

Gość draereks
A poznałeś ją na WWW.ONONA.UA czy WWW.CAFECLUB.UA ?

Gość gość
Tylko jedna? Slabo