Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miliottt1982rocznik

CZY WG WAS MAM PRAWIDŁOWE WYMIARY ?PROSZE O OCENE OBIEKTYWNĄ !

Polecane posty

Gość llhb
a ja wazę 62 kg przy podobnych wymiarach

Gość ogolnie mo
autorka to szkieletor i tyle na ten temat!

Gość llhb
najwazniejsze są wymiary wg. tego co pisze jest akurat. Do tego ma spory biust więc na pewno nie wyglada jak szkielet.

Gość a mi z tym bardzo dobrze mam
170cm wzrostu 105 w biuscie 70 w talii i 100 w biodrach :) a i waze dla Was pewnie az 70kg :D

Gość najbardziej ruda
przy twoim wzroście ważysz może mało ale teżnie bardzo mało-ale wymiary masz raczej dobre nawet w talii tak konkretnie...może masz typ budowy jabłko, bo piersi też masz spore.Sprawdź procent tkanki tłuszczowej w organiżmie(taką funkcje mają nawet nowoczesne wagi domowe), bo tkanka tluszczowa jest lżejsza np.od mięśni.Jeśli poziom tk.tłuszczowej jest wyższy niż 28% to pora zmienić dietę;)jak jeż dużo slodyczy, tłuszczów, ogólnie prostych węglowodwnów to całkiem prawdopodobne...

Gość miliottt1982rocznik
Jem duzo węglowodanów własnie ale czemu prawdopodobne ? Od węglowodanów nie skacze waga do góry czy jak ? Od jakiego zywienia więc skacze?

Gość najbardziej ruda
od węglowodanów prostych odkłada się tłuszczyk po prostu, nawet bardziej niż od tłuszczów. A tkanka tłuszczowa jest stosunkowo lekka.wiec tak mi się wydaje że przy twoich raczej prawidłowych wymirach(nie za małych)to całkiem możliwe.Nie przejmuj się mam koleżanke która przy takim wzroście waży 45 kilo i za nic w świecie nie moze przytyć-taka jej uroda.A dla teściowej nie warto jeśli sama się dobrze czujesz w swoim ciele...wiele dziewczyn chcialoby miec takie wymiary, ale na diete to jednak uważaj

Gość ty6767
chudzina z ciebie

Gość akniluap
Super, według was osobą mająca 159 cm powinna ważyć "48-50 kg", a ja ważę przy tym wzroście 57. I raczej nie uważam się za grubasa... Moje wymiary: 88-68-94. Zastanawiam się od czego to zależy...

kobietkO ciesz się taką figurką zajebiste wymiarkia teściową się nie przejmuj może Ci zazdrości tego jak wyglądasz :P

Gość *************
osobiście nie wieżę żebyś tyle ważyła przy 70 w talii i 93 cm w biodrach

Gość pojebane jestescie
ej... zazdroscicie dziewczynie ze jest szczeupla????? bo wy nie mozecie zrzucic zbednych kilogramow wyzywacie sie na biednej dziewczynie... ja kiedys mialam 90/78/90 a teraz schudlam do 86/65/85 i wcale nie zaluje i nie oddalabym swojego wygladu za nic.... nie sluchaj ich ze jestes za chuda.... poprostu zyj swoim zyciem.... tak jak ci wygodnie!!!!

Gość jesli jesteś tak
może autorka mierzyła się w sweterku? grubo plecionym?

Gość paplotkaprezydent
Ja mam 170cm i ważę 57 kg moje wymiar to biust 80cm talia 65cm biodra 84 i jestem cięższa od ciebie nie masz się czym przejmować po prostu masz małe kości ale jesteś taka sobie

Gość paplotkaprezydent
Ja mam 170cm i ważę 57 kg moje wymiar to biust 80cm talia 65cm biodra 84 i jestem cięższa od ciebie nie masz się czym przejmować po prostu masz małe kości ale jesteś taka sobie

Przepraszam bardzo ale ja ważę 59 kg przy wzroście 178 i w ogóle nie jestem chuda więc uważam,że autorka tematu nie jest -jak to ktoś powiedział- anorektyczką. Dajcie spokój ludzie, wszytsko zależy od budowy ciała, jeden może ważyc 50 kg i wyglądac jak tłuścioch a ktos inny przy tym samym wzroscie ważac o 10 kg mniej wygląda szczuplej. Co do ciązy to isę nie wypowiadam ale nieraz widzę dziewczyny ważace chyba z 40 kg i z wózkiem...

tzn o 10 kg więcej...sorki za bład. A co do autorki to nie masz się czym przejmowac:) lepiej byc szczupłym niż zbyt grubym choc do puszystych dziewczyn też nic nie mam:)

Gość koleandra
Coś chyba ściemniasz jednak z wagą... ;) Ale wymiary dla mnie są w porządku. Ja ważę ok. 56 kg (nie wiem do końca, bo mam rozwaloną wagę ^^), a moje wymiary to 84 w biuście, 67 w talii i 93 w biodrach... Ale nóżki masz szczuplutkie, ja w najszerszym miejscu ud mam 55 :) Nie przejmuj się, idź do lekarza, dietetyka, on najlepiej oceni Twoje ciało :)

Gość PRIMULKAAA
dziewczyny widac po tym wszystkim że waga wcale nei odzwierciedla wymiarów i wyglądu... ja naprzykład też mam 170 cm i mam biust - 86 talia-70 biodra 96 i waże 61 kg. Zobaczcie jakei to wszystko rozregulowane , waga wcale nei jest żadnych odnośnikiem jesli chodzi o kształty i figure

Gość ja 20
Witajcie ja jestem już po pierwszym zdiecku urodziłam 10msc. temu wazę 50kg. wzrost mój to 160. a wymiary to biust-84 talia-67 a biodra-82 i dobrze mi z tym chociaż pamietajcie kobietki kochanego ciałka nigdy dość wcześniej ważyłam 62kg ale w ciągu 2lat waga mi poleciała ale badania wyszły ok. A Wy jak sądzicie czy to są dobre wymiary??

Gość a little
Jesteś idealna. ;) ` przy okazji: Mam 14 lat. Wzrost 162 cm. Waga 45 kg. Biust 85 cm. Pod biustem 70 cm. Talia 64 cm. Biodra 84 cm. gruuuba. ;((

Gość fsscscvsc
a ja mam 175cm, waze 55kg moje wymiary to: 82/66/87 i nie jestem zadowolona z nich :) chcialabym chociaz 63 w talii

Gość Ewwciaa
ważne że masz proporcionalne ciało ,a z zajsciem w ciąże to nie prawda że przez niedowagę ja zaszłam w ciąże ważąc 45kg. Ale teraz moja sylwetka sie całkiem zmieniła mam 28 lat 152cm w biuście 82cm talia 74 cmbiodra 89cm udo 51 cmi wielkie ramiona 98cm to są dopiero proporcie dziwne a waże przy tym 48 kg i wyglądam jak klocek maaasakra

Gość ja mam tyle w talii
przy 59 kg i 164cm wzrostu:)w biuscie tyle samo,a w biodrach 95:) tluszczu mam na szczescie mniej,niz 28%:P:) bmi mozna o tylek rozbic,bo nie uwzglednia budowy,plci i wieku danej osoby.