Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka..

Zanik popędu seksualnego..

Polecane posty

Gość Anka..

Czym może być spowodowany?

Ja nie wiem ale współczuję..

Gość Anka..
Ale swojego faceta zdradzalam nalogowo, z roznymi przygodnie poznanymi facetami. A teraz nie mam ochoty na seks, z nikim, nawet moim facetem.

Gość Anka..
Moze powinna spróbować z innym gatunkiem Moze mi potrzebna odmiana, moze seks z orangutanem by mnie rozkręcił

Gość Anka..
U góry to jakiś podszyw:O Nie jest to wina partnera , bo z każdym tak było.Z ostatnim sie rozstałam bo nalegał na seks a ja miałam juz dosyć zmuszania sie:( Na poczatku jest jeszcze ok , ale pozniej myśle tylko o tym,zeby skonczyl jak najszybciej , nie miałam orgazmu nigdy,nie czuje tez za bardzo przyjemnosci:(

Gość Anka..
Co z Was za ludzie:O Podszywy są zabawne ale ja naprawde mam problem i mnie to martwi , nie zdradzałam nigdy partnera.

może poprostu przestał cię juz pociągac,moze to miec podłoze psyhiczne np. jakies problemy,przemęczenie,a moze poprostu jestes chora,ja bym radziła zrobic kompletne badania.

Gość Anka..
Faktycznie miałam bardzo stresujący rok ,ale to sie tylko pogłebiło.wczesniej też nie odczuwalam przyjemności:( Mam 24 lata , dziewictwo straciłam w wieku 18 lat i przez ten czas nigdy nie odczuwałam jakiejs wiekszej przyjemnosci z seksu.Po prostu czekam aż on skonczy...:(

ja też tak miałam i czasem dalej mam.ale u mnie jest to spowodowane stresem,jak pozadnie odpoczne to wszystko wraca do normy.a moze zbyt czesto uprawiasz seks.