Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ashley Fynn

Moja siostra jest z moim bylum a ja sadze ze wciaz go pozadam

Polecane posty

Gość Ashley Fynn

In tu nie chodzi o to ze go kocham- wszak mnie zdradzil i wiem ze nie mozna mu ufac. Ale jak patrze na nich razem to czuje w brzuchy pozadanie i chcialabym sie z nim kochac...

Gość no to masz super siostre
ja sama mam 2 siostry ale w zyciu nie wyobrazalabym sobie ze moglabym byc z bylym mojej siostry lub one z moim bylym :/ to jest niesmaczne, tak nie wypada :/ w dodatku ona slizga sie po Tobie, ja bym nie chciala wiedziec jak wyglada penis mojej siotry bylego jak on to robi itp. Po prostu wybij go siostrze z glowy bo siostra to ku*rwa

Gość prawie jak moda
na sukces:D:O

Gość wow blokers i ławkers
nie napisał poka fote

Dziwny uklad..pewnie jako siostry gadacie o chlopakach i seksie.jak to bedzie teraz wygladalo?bedziecie dyskutowac w ktorej pozycji go lepiej cyuc?czy robi dobrze minetke?dziwne..

Nigdy w zyciu nie zdecydowal bym sie na partnerke brata, w zyciu. Taka kobieta przybiera dla mnie status jakby czlonka rodziny, i zero zainteresowania seksualnego z mojej strony. Dziwny uklad, jesli obie siostry bzykaja tego samego faceta (niekoniecznie w tym samym czasie) :-/

Gość A ja kiedyś też
Byłam z takim chłopakiem a potem jego bratowa już teraz mówi mi że byli razem i uprawiali sex zanim wstąpiła w związek małżeński z jego bratem. Wstyd jak cholera i nie wiem czym tu się chwalić dla mnie to kurwa i już

Gość kalfooo
Kumpel kiedyś zaliczył siostrzyczki w krótkim odstępie czasu - zazdroszczę mu do dziś

Gość asdfghjkl8956255

Gość asdfghjkl8956255
kurwiarz przeleci jeszcze i matkę:) a do koleżanki powyżej ta twojego byłego bratowa tez jakaś dooobra:p próbuje wszystkiego co staje:)

Gość DZIWNY JEST TEN ŚWIAT2010
sodoma i gomora hahahhaa

Gość ale macie problemy...
No to wskakuj im do łóżka i pobawcie się razem...... Przecież i tak wszystko pozostanie w rodzinie :)

Gość św prawda
ty z jej chłopem ona z twoim i przynajmniej nie będziecie się bały że pójdą na boki do jakichś lafirynd ;)

Gość olaskr
Mojego męża kolega spał z 3 siostrami, każdą z osobna, żeby było gorzej z 2 z nich ma dzieci a z tą trzecią jest obecnie i też chce dziecka... Nie ma co obrotny chłopak ale mega kurwiarz a te siostry to jakieś nienormalne...A on to paskudny jest jak noc listopadowa... Nic w sobie nie ma dla mnie ale dla nich miał widocznie...

Gość moze i brzydki jak noc
listopadowa ale cos w sobie ma.... Nadmiar plemników.... dzieci nie dosc ze sa rodzenstwem to jeszcze kuzynostwem;d

Gość olaskr
Duży nadmiar plemników!!!! A te dzieci to biedne jednak... Bo się pytaja dlaczego ich tata jest z ich ciocią!!!! No ja nie wyobrażam sobie czegoś takiego... A te 2 siostry tylko czekają aż ta 3 puści go kantem...

Gość moze i brzydki jak noc
no i jak ta trzecia go pusci albo on sie sam pusci to te 2 pozosttale urzadza zapsy w kisielu on bedzie sprzedawal na to wydarzenie bilety i sie dorobia majątku....hehehehehe widzisz jaki obrotny?

Gość Zawsze zostaje matka
:) jakby mu było mało a tamtej wyżej ojciec ja pier... Jaki temat :)

Gość Zawsze zostaje matka
:) jakby mu było mało a tamtej wyżej ojciec ja pier... Jaki temat :)

Gość Abcdefg1230
Mnie by było się wstyd przynac że taka sytuacja ma czy miała miejsce. Naprawdę jest to kurestwo!

Gość Abcdefg1230
Mnie by było się wstyd przynac że taka sytuacja ma czy miała miejsce. Naprawdę jest to kurestwo!

Gość olaskr
On to chętnie by przerżnał wszystkie 3 na raz... Te siostry tylko marzą żeby on na nie spojrzał... Tak to już są gotowe i chętne...

Gość Napiszcie nazwiska
I skąd są to społeczeństwo rozwiąże ten problem :) siara jak ja pierdole . Do pieca głupie kurwy i frajerzy

Gość ZzZgadzam się

Gość ZzZgadzam sie również
To jest jakas choroba!