Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arma

jak jest z tą głodówką??

Polecane posty

Czytałam dużo o tej głodówce:) i stwierdziłam że teraz na pewno musi mi sie udać:) bo próbowałam parę razy ale nie do końca mi wychodziło hihi:) I jak potem wychodzi sie z tej głodówki jak by ktoś wiedział?? i przy głodówce też sie chudnie to czyli trzeba tez ćwiczyć żeby skóra zrobiła się sprężysta??

Do tego znalazłam takie cos na jednej stronce i mam nadzieje że to nie prawda, bo juz wszystko mi sie pomieszało. Głodówki Pomimo, że często wspominane przy temacie oczyszczania organizmu ze zbędnych złogów, nie są metodą na trwałe schudnięcie. Kilkudniowe głodówki, owszem prowadzą spadku wagi ciała, jednak jest to spowodowane utratą wody a nie tłuszczu!. Po takich kuracjach często przybieramy na wadze, gdyż mamy obniżony metabolizm a na dodatek zapominamy o trwałej zmianie sposobu odżywiania. Efekt jo-jo jest nieunikniony. Pomimo niebezpieczeństw, jakie nosi ze sobą głodówka (utrata tkanki mięśniowej, zaburzenia rytmu serca), szybszy spadek wagi (4-5 kg tygodniowo) nadal dla wielu osób jest kuszący.

Gość Gabii55
arma jeżeli masz nadwagę i jesteś pełnoletnia to wg mnie lepsza dla ciebie od głodówki będzie dieta warzywno-owocowa. Ma ona też działanie oczyszczające i lecznicze a można jeść do syta - szczerze polecam - stosowałam ją rok temu i w ciągu miesiąca schudłam 8 kg - nie mam efektu jojo. Wejdź na topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3170829&start=0