Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolo

jakie miałyście bóle przed porodem?skurcze

Polecane posty

Gość nikolo

bo ja mam na dzisiaj termin,ale jeszcze nic się nie dzieje,prócz tego,że mam w ciągu dnia i w nocy po kilka nieregularnych bóli od krzyża w kierunku brzucha.no i podczas takich skurczy brakuje mi powietrza.też tak miałyście?ile dni po terminie urodziłyście?

mi sie zaczeło wszystko w terminie ale urodziłam w 1 dzien pozniej, zaczelo sie od bolu w krzyzu, potem doszly nieregularne skurcze, a potem juz te mocne.... no i do szpitala....

Gość upsa
ja mialam tylko krzyzowe

Gość nikikk
upsa-a kiedy urodziłaś?

Gość mama27
choć mineło już 3,5 roku pamietam jakby to było wczoraj..ja poprosiłam lekarza o przyspieszenie porodu bo miałam niski hematokryt zreszta i tak wypadała już termin..podali mi oksytocynę i...się zaczęło wszystko razem bóle krzyżowe i brzuszne a do tego skórcze takie że biegałam po schodach byle tylko rozwarcie przyspieszyć zwiedziłam cały szpital aż w pewnym momencie poczułam że dziecko zatrzymało sie na kościach spojenia łonowego miednicy...potem na porodówkę i..jazda bobiłam rekord oddziału bo poród trwał 15minut szybko dzięki wspaniałej pomocy położnej i lekarki które nie kazały mi się wydzierac tylko w momencie skurczu przeć i oddychać tak sie zaparłam o fotel że rąk później nie czułam ale to poród to nic w porównaniu z kolką nerkową he he...pomyślnego rozwiązania!!!

Gość upsa
zaczeło sie o 5ej rano-cały dzien chodziłam-pojechałam o 1szej w nocy a urodziłam o 8ej rano

Gość upsa
dodam ,ze urodzilam przed terminem

Gość mama27
a spakowana jesteś???żeby później bieganiny nie było i nie potrzebnych stresów dla ciebie że czegoś zapomniałaś.sprawdź lepiej gdzie masz dokumenty i rzeczy byś jak przyjedzie karetka albo pojedziesz sama do szpitala miała już wszystko pod ręką;)chłopak czy dziewczynka?

ja mam termin za 3 dni a od wczoraj nieregularne skurcze, dzis zaczely sie ok 15 i tak sie utrzymuja co 6 min, 2 min-krzyz mnie boli a do tego wyszla mi taka biala kulka-niewiem czy jechac do szpitala??

Hej dziewczyny, jak sytuacja? Napiszcie jak wam poszło, trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!