Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pelni normalny

Oglądacie te ludzkie karykatury u Drzyzgi?

Polecane posty

Gość w pelni normalny

tą laske monstrum i faceta tygrysa?

Gość kici kici..
ich sprawa, ich decyzje! ich ciało!! nic nikomu do tego !! osobiście nie podoba mi się to, ale są gusta i guściki, tak? chęc bycia oryginalnym i niezastąpionym czasami powoduje takie zmiany.. mozemy wyrazac swoją opinie jeśli chodzi o wygląd, ale nigdy na temat człowieka nie zamieniając z nim ani słowa !!! jak, do cholery, możecie mówic obelgi na temat tych ludzi widząc je tylko w telewizji? !! książek nie ocenia się po okładce !! polska jednak jest cholernie ograniczona. sama sobie współczuję, że oataczają mnie tacy ludzie. TOLERANCJA !

Kurcze ja nie rozumiem jak można obrażać tych ludzi. To jest ich ciało ich decyzja. Mozna wyrażać swoje opinie na temat ich ciała ale czemu nazywac ich od razu debilami albo pajacami? Mi sie nie podobał ten piłkarzyk co tak na nich jechal i ta cała reszta. A widzieliście tę babkę starsza co byla w szoku i cala sie trzesla? Omg. Jak ma słabe serducho to po co sie pchala do programu na taki akurat temat? Zgadzam sie z przedmówcą, że w Polsce mamy za mało tolerancji. Ludzie opanujcie sie!