Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaseeeeeeeee

SZCZYT CHAMSTWA ! SZOK!

Polecane posty

Gość takaseeeeeeeee

Nigdy wiecej nie kupie na Allegro niczego ! Przejechalam sie tak ostatnio na jednym nienormalnym czlowieku , że mam uraz na cale Allegro ! Dostalam nieslusznego nega , mimo ze strracilam kase i nie mam towaru po przeszlo 2 miesiacach.

Gość ja tez i to nie raz
:O i tez sie skonczylo negatywem... chociaz wtedy akurat to kasy nie stracilam - o co innego poszlo... Od tego czasu nie wystawiam negatywow :O Po prostu juz tyl razy sie sparzylam, ze przestalam korzystac z tego serwisu :(

Gość rewilwjfhlefkqelw
Ile stracilas ?

Gość takaseeeeeeeeee
Ale ja wplaciłam normalnie kase ! A sprzedający w ogole nie odpisywal, tel wylaczony, nic ! A jak raz odpowiedzial to takim tonem jakbym mu zawracala glowe podczas jakiegos relaksu. NIE POLECAM NIKOMU JUZ ALLEGRO ! TAM SĄ CHAMY !

To mozesz na tego negatywa odpowiedziec, skomentowac lub uniewaznic masz w opcjach. Niech ludzie wiedza ze niesłusznie. Opisz sytuacje.Da sie z tego wybrnąc a takie rzeczy to sie na allegro zgłasza.

Gość ja tez i to nie raz
Ja tez trafialam na roznych rozniastych... Juz nie zlicze ile razy zalicytowalam i cena byla nieodpowiednia :O znaczy smakiem sie obeszlam... Wiele razy przysylali mi cos co zupelnie nie odpowiadalo opisowi (i nie mowie o kolorze czy innej pierdzie, tylko o istotne rzeczy chodzilo). Nie wspomne ile razy placilam za przesuylke poleconym prioruytetem 6zl czy ile tam, a przychodzilo zwyklym - za 1,30!! A ostatnio wtopilam kase :( I powiedzialam nigdy wiecej :(

Gość takaseeeeeeeeee
no i co allegro zrobi?! tamten facet jest mocny w gębie. a ja nie potrafie nawet tego w kilku zdnianiach wytlumaczyc co zaszlo, bo to dosc skomplikowane. ale kase stracilam, to najgorsze :( A towaru jak nie bylo tak nie ma . Wychodzi na to, ze kupilam sobie negatywa :(

Gość ja tez i to nie raz
zglaszalam na allegro... I nic :P NAwet komentarza uniewaznic sie nie dalo ;) A 20zl mi nie zwroca przeciez, chyba od 50 zwracaja dopiero :(

Gość perwersje.........
przeciez tam jest taka opcja jak SPORY nie korzystalas z niej? nie stracilabys kasy

Gość dawaj jego nicka
wykupimy mu wszystko :) oczywiście bez zapłaty

Gość takaseeeeeeeeee
no z tymi priorytetami to tez tak mialam nie raz, ale nie przejmowalam sie, bo wkoncu paczka doszla. trudno ciut dluzej, ale wazne ze doszla. Kurde a teraz nie mam ani kasy ani produktu. Z kolesiem zerowa komunikacja.

Gość ne chodzi o to ze wolno szla
tylko, ze nie byla "polecona" znaczy sie jakby nie doszla, nie mozna by bylo nawet na poczcie reklamowac :O

Gość takaseeeeeeeeee
tu nie chodzi o 20 zl , a o nieco wiecej mimo wszystko :(

Gość ja mialam taka akcje ze
nie dostawalam towaru wiec rozpoczelam oficjalny spor i co? od razu mi przyslali grzecznie co zamowilam

Gość no dla jednych 20 zl
to duzo, dla innych nie... A jak wiecej - to allegro zwraca jakas tam kwote ;)

Gość takaseeeeeeeeee
poczekam jeszcze kilka dni, zeby koleś odpowiedzial czy mi odda kase albo przysle towar. Jak nie zrobi tego to zaczynam spór.

Gość jestem cicha daje burze
EJ a ja mam takie pyt, czy jak sie zacznie z kims spor w slusznej sprawie to moge pozniej dostac negatywa albo obojenty? Wiem, ze pewnie pozytywa nie dostane, to chcialabym nic nie dostac,ale moze sie zemscic przeciez

Gość jestem cicha daje burze
dodam ze ja chce zaczac spor z taką kapryśną babą.

Gość Pan Wielkie D.
wy to macie problemy.... klucic sie o 10 zl czy tam 50 ! dajcie spokoj ludziom, niech zarobia wkoncu troche.

Gość takaseeeeeeeeeeee
No chyba Ci sie cos pomieszalo czlowieku. Ja zapłaciłam za pewien przedmiot, nie dałam mu jałmużny żeby sobie wkoncu zarobił. PARANOJA !

Gość takaseeeeeeeee
czemu arafatki ?!