Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Kopytko gdzie jesteś??

Polecane posty

No co Ty opowiadasz??:O Są podobni to fakt:) Ale przecież głosowali na inne partie:P:P A jesli to prawda, to rozumiem dlaczego mnie do nich OBU ciagnie....a juz się zaczęłam martwic, ze jestem jakaś zboczona, żeby tak do dwóch naraz:D:D

od 2 lat przedmiescia L.A., przedtem prawie 6 lat Chicago (moja mama mieszka tam do dzis) a Ty gdzie mieszkalas?

moj stary jak przyjechal pod koniec lat 80-tych to mieszkal na Manhattanie kilka lat wrocilas na stale do PL?

downtown is :classic_cool:, duzo knajpek fajnych etnicznych, jackowo/belmont (polakowo) jest okropne, klimat fatalny w zimie za zimno w lecie za goraco

Moi rodzice też w połowie 80. Moj tata jest w Polsce służbowo, za rok wraca, a ja nie chciałam tu przyjeżdzac, a teraz sama nie wiem:O Okaże się

super polski masz jak na urodzona i wychowana w US :-) nie wiem czy moja corcia tez tak bedzie miala, ona juz teraz woli mowic po ang, ale pierwszy rok chodzi do szkoly sobotniej maja zajecia dla takich maluchow

taak humidity okropne, ale nie maksymalne, w Miami np jest gorzej pod tym wzgl... mi goraco tak bardzo nie przeszkadza jak zimno,a klimat LA kocham po prostu :-)

Jak wróciliśmy to przez cały rok ucz łam się polskiego i chociaż pisownie miałam obcykaną, (ojciec mnie zmuszał do czytania)to niestety ten akcent:O Ale już podobno nie jest żle,a JA uwazam, że jest super :classic_cool::)

Dzieki:) Niestety czasami jeszcze mi sie zdarza,dlatego jak nie jestem czegos pewna to naokolo:D:D

zrobiłem sobie mały odwyk od kafeterii, ale nie wytrzymałem... a tu prosze Agniecha już następnego kręci 👄

Agniecha mnie krecila jeszcze zanim na swiat przyszedles :-D tzn jak jeszcze nie wiedzialaes o isntnieniu kafe