Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONKA

cudnie ale?

Polecane posty

no właśnie mam problem który mnie dręczy a więc: jestem z nim już 2 lata kocham go jestem mu wierna mieszkamy daleko od siebie około150 km i co mam myśleć o tym ? przeczytałam kiedyś sms od jakiejś karoli że dawno się nie widzieli że już 2 miesiące i ona ma oto żal i mu wybacza byli razem na spacerze itd on o tym nie wie że dopadłam jego telefon później gdy siedzieliśmy na gg on była i zapytałam kto to on od razu wysoczył na mnie że ja mam kolegów w szkole a on koleżanki obecnie ja studiuje a on pracjue. teraz ostatnio mówi coś o pierścionku i czy już bym chciała. pewnie że tak ale nie chcem być cały czas podejżliwa mam tego dosyć !!

Bez składu ten post jest całkiem. \'\'mieszkamy daleko od siebie około150 km i co mam myśleć o tym ?\'\' Myśl, że mieszkacie około 150 km od siebie... :O Z tego co napisałaś to nie on nie daje Ci żadnych podstaw do bycia podejrzliwą.

Aha i sprawdzaj jego telefonu i nie wkręcaj sobie niczego na siłę. Spacer z koleżanką to nie powód do chorobliwej zazdrości.

tak o to chodzi przepraszam że tak napisałam , bo znowu mnie wkurzył

wiem że nie powinnam ale już taka jestem :( i boje się że to się nie zmieni.

A ile Ty masz lat tak a propos ? Jak będziesz go chciała ciągle kontrolować, sprawdzać i czepiać się o spacer z koleżanką to on się w końcu wkurzy. A wtedy to tylko zostanie Ci założenie topiku na Kafeterii, że Cię facet zostawił. Poza tym jak mówił o pierścionku to nie jest oznaka, że myśli o was poważnie ?

ja mam 21 a on 24 . jesteśmy ze sobą 2 lata ale znamy się już około 8. ale właśnie cały czas weekendowo :(

A czego oczekujesz Onka ? Nikt Ci nie da dobrej, skutecznej rady. Musisz sobie sama z tym poradzić. Nie możecie razem zamieszkać?

a dziś jeszcze z nią pojechał do warszawy . on musiał odebrać lekarstwa. mi powiedział że sam jedzie. a ona miała w opisie na gg że się z nim tam wybiera :( nie wiem co mam mu powiedzieć. że wiem co jest grane? że już mam tego dosyć ? ale ja go kocham!! chyba ide się upić ;(

ale tak samej to nie wiem :( chyba przestane się odzywać może poczuje że wiem o wszystkim i mi powie prawdę ?

No jasne. Po co gadać. To najlepszy środek porozumiewania się: nicniemówienie :o A niech się domyśla :D K.U.R.W.A. Nic nie rozumiem :o

a dziś razem pojechali na piknik :( on mi mówi że sam pojechał ale ona ma w opisie że jest z nim !!