Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaaaaaaaaaa111

Popękana szyba SOLARIUM...

Polecane posty

Gość aneczkaaaaaaaaaa111

Hej, od jakiegos czasu korzystam z solarium - łóżka lezace. Dzisiaj wchodze i widze, ze szyba na ktorej mam lezec jest popekana w okolicach glowy i ramion. Zawolalam dziewczyne, ktora tam pracowala, zglosilam problem i przeszlam na inne do drugiego pokoju. Juz w trakcie opalania uslyszlaam, ze ktos przyszedl, bez oporow wpuscila klienta na lozko......... Przeciez takie pekniecia sa grozne, co by bylo gdyby ktos zlecial na te żarówy ponizej. ... Co wy na to?

kiedys jak chodzilam (daaaaawno temu) to jak lezalam na lozku to zawsze sie schizowalam ze peknie szyba spadne na lampy i sie zjaram zywcem :o dobrze ze to napisalas, bo wiecej nigdy nie pojde na solare :o

Gość zawsze mozna pojsc na stojące
:P

Gość 123456789123456789123456789
nigdy o tym nie myślałam...

Gość aneczkaaaaaaaaaa111
Wczesniej chodzilam tylko na stojące. Doslownie pare razy w roku przed wakacjami.. Teraz kusi mnie bo solarium mam blisko - kamienice dalej... Zawsze balam sie chodzic na solarke, a na lozko lezace w zyciu bym nie poszla. Ale ze tam maja tylko takie no i tak blisko...... Lezac, zawsze wyobrazam sobie jakies sceny z horrorow np. z Oszukac przeznaczenie (chyba 3:)) jak dwie panienki zastrzsnely sie na lozkach i spalily sie zywcem. A tu kurna cos takiego........odechcialo mi sie

Gość kaknka 89
Okropne. Nigdy więcej solarium.

Gość kasiaaaaaaaenka
no bo trzeba chodzić tylko na stojące. są lepsze, lepiej opalają. I są bezpieczne.

Gość no no no ł
qupie

Gość a co zabezpieczaja przed
rakiem skory i zmarszczkami?:P

Gość zuzuz
ale tu chyba nie chodzi o zapadniecie sie dolnej czesci tylko o to ze pekniecia w pleksie ktora oddziela nas od lamp moga byc grozne dla skory!