Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nusienka84

CIĄZA NIE CIĄZA?????

Polecane posty

Gość nusienka84

jA JUZ WOGOLE NIE WIEM... okres sie spoznia tydzien, 3x testy wyszly ze jestem w ciazy, ale bylam u lekarza i ona na usg nic nie widzi.. Prawdopodobnie to za wczesnie (5 tydzien od miesiaczki) ale ale chyba powinno juz cos widac.. i dalej nie wiem :(

lekarzem i usg sie nie sugeruj bo we wczesnej ciazy oni zazwyczaj nic nie widza ... zrob sobie test z krwi ale jesli 3 testy wyszly pozytywnie to to napewno ciaza. do lekarza idz za jakies 3 tyg juz wtedy bedzie widać :) Pozdrawiam i dbaj o siebie- łykaj kwas foliowy :D

U mnie na początku też niby nic nie widziała, ja się wystraszyłam, okazało się, że za szybko USG. Tyle, że ja poszłam do ginekologa już ze zrobioną betą. Potem tylko powtórzyłam, przyrastała prawidłowo, poszłam do lekarza jakiś czas później i już było widać serduszko.

Gość nusienka84
łykam łykam.. najgorsze jest to ze mieszkam w irlandii i tu zeby cos znalesc to masakra..pozatym oni sa tu tak niekompetentni..

Gość Nusia84
pozatym pracuje w takich godzinach ze nie moge sie umowic na badanie.. wrrr a ja o niczym innym nie mysle :(

Gość polscy lekarze w Irlandii