Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdolowana2

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

sluchajcie mam pytanie czy przy stosowaniu tabletek i stosunku przerywanym jest mozliwosc zajscia w ciaze? ja strasznie sie tym przejmuje niewierze tym tabletkom po przeczytaniu waszych wypowiedzi o wpadkach.boje sie bo po tyg brania zrobilismy to a na drugi dzien wzielam tabletke 6 godz pozniej.pomorzcie

Już Ci odp gdzies tam. Ryzyko zawsze jest ten 1% i już. A jak im nie wierzysz to ich nie bierz, szkoda zdrowia Twojego:O I nie wierz we wszystko co pisza tu na forum. Jak ktoś nie bierze tabl tak jak należy to wpadki się zdarzają, ale jak sie bierze je prawidłową to jest ok.

a raz mi ginekolog powiedziala ze tabletki maja 99% a ten 1 % wynika z tego czy ktos dobrze bierze a z tego co tu czytam wynika ze nawet jak sie dobrze bierze to mozna wpasc wiec chyba ginekolog niemiala racji?

Gość zimne palce
ten ! % to osoby, które biroą N I E R E G U L A R N I E tabletki, badz oslabiaja ich dzialanie roznymi srodkami jak i jeszcze mniejszy odsetek kobiet, na ktore tabletki zwyczajnie nie dzialaja, wiec jezeli masz swirowac : brac tabsy i stosowac cos jeszcze (oprocz gumek jezeli spisz z kim popadnie) to daruj sobie te tabsy :O