Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paloma24

penisy naszych chłopaków

Polecane posty

Gość paloma24

przez kilka lat byław w Stanach i miałam tam kilku chłopaków. Tak jak się pisze w róznych miejscach chłopacy w Ameryce maja w absolutnej większości obrzezane penisy. Ponieważ przed wyjazdem z Polski nie mialam doświadczeń seksualnych obrzezane penisy stały sie dla mnie normą. Po powrocie zetknęłam sie z problemem napletka. Bo dla mnie to byl rzeczywisty problem. Nie tylko estetyczny. Prawde mówiąc nie bardzo mi sie podobają, ale i techniczny. Nie umiałam odciągac tej skórki, pieścić chłopaka. W czasie stosunku czuję te skórkę w niezbyt miły dla mnie sposób. Ciekawa jestem czy któras z was tez miała takie doświadczenie?

Gość pospolitus chamkus
nie my sie nie spotykamy z żydami tu , w usa czy gdziekolwiek indziej

ja mojemu chłopakowi tylko w oczy patrze :classic_cool:

Gość tak szczerze
moj jst obrzezany

nic co ludzkie nie jest mi obce Maniek :classic_cool:

Gość obrzezani robią sobie krzywdę
w usa panuje moda na obrzezanie, że to niby (jak jest naprawdę nie wiem) pomaga zadowolić kobietę. Ale obrzezując się chłopaki robią sobie wielką krzywdę. Napletek ma zadanie chronić żołędzia przed obtarciami i infekcjami. Brak napletka powodować może nie tylko, że łatwiej wda nam się infekcja, ale też to, że odsłonięty żołądź poprzez ciągły kontakt z majtkami, piżamą itp. uniewrażliwia się, czyli coraz mniej reaguje ba bodźce. Efekt seksualny tego jest taki, że chłopak odczuwa mniejszą satysfakcję. Co prawda dzięki temu może dłużej (łatwiej mu opóźniać wytrysk), ale nie ma tej przyjemności co nieobrzezany. Szczególną różnicę czuć podczas seksu oralnego. Nie to żebym sam był taki mądry, mam brata lekarza i od niego to wiem :) także chłopaki zastanówcie się podwójnie przed pochopną decyzją.

Gość tak szczerze
moj facet jest obrzezany i krotkodystansowiec...non stop robi przerwy,inaczej by sie spuscil po minucie..zmienia pozycje,kreci sie itd...mowi,ze rzeczywiscie,wieksze czucie ma w sutkach niz z zoledziu penisa....ale tez bardziej podnieca go ucisk podstawy penisa..po prostu bodzce odbiera sie wtedy z innych miejsc,ale nikt mi nie powie,ze facet ma potem mniejsze odczucia ogolne

Gość vccxcxv
paloma24 - nie interesuje nas zdanie takiej szmaty jak ty :)

Kogo nazywasz szmatą ? Paloma jest w porządku. A to że jest ciekawa jest cechą pozytywną.

Gość hehehehehehehehehe
a co to są chłopacy? bo wiem co to chłopcy, albo chłopaki, ale chłopacy?!

Gość polaaa22
mój chłopak ma arzdo krótki napletek, prawie jakby był częściowo obrzezany (ale nie jest). bardzo mi się podoba