Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdsffd

jak to jest?

Polecane posty

olejki to najwyżej na konopiach;) aromatyczne alkohole przynosimy ze sobą- w końcu konsultacja to jak wizyta u lekarza- flaszkę "wdzięcznościową" trzeba zabrać

no uważaj bo jeszcze zaczniemy latac :O

oj facecik uważaj bo po tych konopiach i olejkach za narzeczoną ci się zabiorę :classic_cool:

Zona ma blizniaki to ustalone ;) Maniek ją konsultował ;) facecik ja koronki ona lateks i niezla się balanga szykuje :classic_cool:

jaka sprawa rozwodowa?:classic_cool: wciągnie się kobieta w ten rytm ;) bedziemy po olejkach razem w szafie ubrania konsumowac ;)

Dajcie tych konopii na wzmocnienie...po takiej diagnozie przyda mi się :D :D :D Nie chce byc grubaaaa!!!!!! 😭 Nie daruje Mańkowi Facecik rozwodu nie bedzie ;) narzeczoną możesz zmienić :D :D

no i to może być problem- jak jej zeżremy najlepsze wdzianka to rozwód murowany;) chyba że będzie z nami anastezjolog a lepiej anastazja loszka;) zada jej szprycę z mocnego narkotyku i powiemy że jej się wydawało:)

patrz Żona:classic_cool: jaki twardy :P ciekawe kiedy zmieknie?:P po 5 czy 10 latach małzenstwa?:P

ja mogę pomóc :classic_cool: ty mi ja tobie ;)

Żona albo my daleko albo on daleko....w kolejce :classic_cool:

facecik"Dobry Samarytaninie" potrzebuje pomocy:classic_cool: ;)

myślę że kochanej wyjaśnię to tak: "Bozia kazała się dzielić dobrami, zachowywanie tylko dla siebie to skąpstwo i grzech, poza tym muszę robić dobre uczynki miłym Paniom potrzebującym konsultacji, jak nie będe robił dobrych uczynków to pójdę do piekła a tego byśmy nie chcieli, więc lepiej mi pomóż i się przyłącz, bo będziesz się musiała z tego spowiadać..."

:D i to się nazywa trafna i dobitna argumentacja :classic_cool: podaj termin ;)

ja też lubię tłoki :D:D:D Dziś mam konsultacje z innym specjalistą:classic_cool:

a a ja jak raz jestem przeziębiony więc potrzebuję ciepłą jak najwięcej, więc kolejny argument :) to tylko tak dla zdrowotności...;)