Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

MIAŁYŚCIE DNI W POŁOGU KIEDY BOLAŁ WAS BARDZIEJ BRZUCH???

Polecane posty

Juz trzeci dzien boli mnie bardziej brzuch.Nie caly czas to sa napady bolu.W niedziele bylam w szpitalu gin przebadal mnie dokladnie i nic zlego sie nie dzialo a takie mocniejsze bole mam od poniedzialku.

Ja miałam bóle brzucha.. lekarze twierdzili że to od ego ze macica sie kurczy i wraca do swojej wielkości sprzed ciąży.

Gość mama czwórki
miałam, miałam, macica z każdą kolejną ciążą bardziej boli przy obkurczaniu się niestety

mialam takie bole, szczegolnie jak dziecko zaczelo porzadnie ssac piers, wtedy wydziela sie oksytocyna i powoduje obkurczanie macicy, z kazdym kolejnym porodem bol ten jest odczuwalny silniej.

Gość czemu nie kamisz piersia
od tego sie chudnie :D

Bo choc zyjemy w nietolerancyjnym kraju to jakby nie bylo mamy 21w.i chyba prawo wyboru z tego co pamietam.Uwierz mam dosc tlumaczenia wszystkim na okolo dlaczego nie.Dlatego teraz wszystkim mowie na odczepnego"nie chce mi sie":p

Gość aaaaaaaaaaa buba
To powinnas sie cieszyc ,że tylko tak boli.Ja przy skurczu macicy byłam cały czas na pyralginie...przy drugiej ciązy to dopiero ból.Dodam,że jeszcze mocniej bilo jak karmisz piersia.

aaaaaaaaaaa buba - musialam przestac karmic jeszcze w szpitalu ale bol i tak czasem jest nie do zniesienia:-o

Dokładnie to macica.Po pierwszej ciązy ból był znośny za to po drugiej tylko leki pomagały.I rzeczywiście bardziej boli jak karmi sie piersią.

Montodea....musisz uzbroić sie w cierpliwość.jeżeli dobrze sie obkurcza to szybko minie,wspominaj tylko o tym połoznej(o ile u was odwiedza ona matkę po porodzie).

jackpot79 - to tez jestem cierpliwa:)Poloznej mowilam i twierdzi ze jest oki.

mantodea -----🌼 ❤️ 👄 dla mamusi i dzidziusia. Dopiero po przeczytaniu tego posta dowiedziałam się że urodziłaś :D Ja nie karmiłam piersią i z tego co pamiętam nic a nic mnie nie bolał brzuchol.