Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek-tatuś

Mam nieodpowiedzialna zonę!

Polecane posty

Gość Piotrek-tatuś

Pomimo tego że moje dziecko było zagrozone alergią, (ja jak byłem mały byłem uczulony na pyłki drzew), moja żona przestała karmić piersią i wprowadziła mleko modyfikowane . Twierdziła że juz mleko nie leci, a ja jestem prawie pewien ze po prostu nie chciało jej sie ściagać pokarmu. Synek ma teraz 6 miesięcy i od prawie 3 tygodni męczy się z rozległa wysypka na skórze. A żona oczywiście nie poczuwa się do winy.......... Jest psychiczna- brak mi słów i jeszcze uważa że robi dobrze.....

Gość gadudadu
a dlaczego o tym z nia nie porozmawiasz tylko sie tutaj pocisz

Gość mój ojczym jest od mojej
jak ci tak żal synka, to sam zacznij karmić piersią :o To mozliwe także w przypadku mężczyzn, laktator pewnie masz, trochę samozaparcia i do roboty :P

Gość Chodzik.....NIE
Chyba ty jestes psychiczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jaka gwarancje daje Ci karmienie piersia?Co?Jestes kobieta karmiaca?Nie!To że piszą o zdrowotnym działaniu mleka wcale nie musi być zawsze prawdą.

Gość gadudadu
czy ty wiesz co to jest wogole za wyczyn karmienie piersia do kiedy ma karmic ?jak bedzie miec dziecko 2 lata.

Gość Piotrek-tatuś
rozmawiałem z nia ale twierdzi, że pokarm juz nie leci, a to wszystko przez to że coraz mniej razy na dzień ściągała

Gość prowokatorze mamy cie
zbojkotować?!:classic_cool:

buhaha a wiesz ze sa mleka dla alergików? to na 100 prowokacja a jesli nie to weź dziecko do pediatry i niech przepisze mu mleko odpowiednie dla dziecka A żona to nie dojna ktrowa ze ma do pelnoletności karmić. wskazane jest karmienie do 6 miesiaca potem pokarm zaczyna powoli tracić swoje wartosci.

ukamienuj ją, a sam weź laktator w gniewną dłoń :P Nie leń się, synek cierpi :P

Gość rano i wieczorem
nienormalny jesteś...myślisz ze mleko z piersi jest lekarstwem?...weź się lecz

Gość Piotrek-tatuś
szkoda, że nie jestescie tutaj poważni- poczytajcie wszędzie pisze że karmienie piersia zapobiega alergii

Gość Ej no patrzcie jaki
obeznany w temacie karmienia!:p

sam jesteś niepoważny i nieodpowiedzialny, zamiast poczytać o wywoływaniu laktacji u męzczyzn ty siedzisz na forum i pierdoły piszesz :o Zenua :classic_cool:

Gość Filipinka88
Ja ściągałam bardzo często piłam rożne specyfiki a pokarm i tak mi zanikł jak córcia miała nie całe cztery miesiące.

Gość to może zatrudnij
tzw. "mamkę do karmienia"?:classic_cool:

Gość walizeczka pełna ch---jstwa
pół roku karmienia calkowicie wystarczy poczytaj zanim wypierdzisz kolejna bzdurę

Ja się nie dziwię, że jej \"nie leci\", jeśli żyje w takim stresie z takim mężem! Daj se spokój chłopie! Ona nie jest krową mleczną 6 miesięcy to długo, postarajcie sie o mleko dla alergików!

tak szczegolnie jak dziecko jest obciązone genetycznie alergią to wtedy karmienie piersią zapobiega buhaha powiem ci dostadnie masz do d... geny i takie synkowi przekazaleś. :P Schrzniles sprawe :P:D:D:D:D

Gość To zwykła prowokacja
musi być!:o

Gość Chodzik.....NIE
Czytaj wiecej,może bedziesz madrzejszy.A żone to moze ukamieniujesz????? W ogóle to super że wierzysz swojej żonie.

Gość Piotrek-tatuś
niestety jest nieodpowiedzialna- bo już po urodzeniu dziecka wiedziała kiedy przestanie karmić

A nie uważasz że żona powinna również mieć wybór w sprawie karmienia???? Zamiast na nią naskakiwać i mówić ż jest psychiczna to przytul!

Gość FRONT ANTYPROWOKACYJNY
:classic_cool: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Gość Piotrek-tatuś
to prawda zrobiłem błąd-żeniąc sie

Gość Piotrek-tatuś
Ludzie wy macie fioła na punkcie prowokacji-to nie prowokacja

Gość no wlasniee
ona zrobila wiekszy, ja karmilam prawie rok i i tak mam alergika, na to nie ma zasady