Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nordbad447

mój facet slucha Radia Maryja

Polecane posty

Gość nordbad447

powiedzcie, po co ludzie tego sluchaja. mój studiowal historię, interesuje się religią ... no ale bez przesady z tym radiem. ograniczone to trochę. śmieszy mnie to. ale nie wiem, jak mu o tym powiedzieć, żeby się nie wkurzyl.

Gość nordbad447
no ta perwersja mowi sama za siebie ... on ma 27 lat a slucha tego badziewia. potrafi 2-3 godziny. porazka ... rozumiem zainteresowania, ale bez przesady.

Gość fsdf
moze posluchaj z nim...a zrozumiesz

Gość nordbad447
nie mam zamiaru tego sluchac. on lubi takie bzdety: tu posluchac radyjka Rydzyka, tu poczytac cos o Tusku ... rozumiem zainteresowanie polityka, religia, ale jego to wciaga. zajalby sie mna ... brutalnie zabrzmialo, ale chyba mam inne zainteresowania. no a na pewno nie na taka skale, zeby sluchac czegos hm ... dziwnego 2 godziny.

Gość bbbbbbuuuuuuuuuuuuaaaaaahahaha
wiej od niego póki nie poje.bało go do końca, no chyba, że słucha tego bagna w imię reguły: "słucham, bo muszę poznać wroga"

Gość antyradiomaryja
ale masz przejebane. Moje dziewczyna się ze mną nie chce bzykać bo kościół nie pozwala przed ślubem (zanim na to wpadła robiliśmy to już z 1000 razy). Nagle ją olśniło. Co niedziela do kościółka i jak ja nie pójdę z nią to wielki foch. Mówię Ci weź mu wywal ten szatański radioodbiornik bo jeszcze w habit wskoczy.

Gość nordbad447
nie nasmiewam sie z niego, ale po prostu nie rozumiem. jest tyle innych rzeczy ...

Gość nordbad447
nie chce wchodzic na temat tego radia, szkoda pisac o tym ... ale moze ktos wytlumaczy mi fakt, po co mlody facet slucha tego badziewia. sam jest ograniczony jak to radio? wytlumaczcie mi, zanim sama go o to zapytam. z calym szacunkiem dla jego pozostalych zainteresowan.

Gość antyradiomaryja
pogadaj z nim, normalnie aż wstyd się przy ludziach przyznać że słucha 3 godziny Radia Maryja jak stara dewota. Jak z nim nie pogadasz i nie zainteresujesz go czymś innym (kupcie rower, rolki, pejczyk, cokolwiek) to sam do tego nie dojdzie że to jakieś dziwne.

Gość nordbad447
no wlasnie ... zapytalam ostatnio, co go w tych audycjach interesuje, a on mowi, ze to smieszne ... to niech sobie obejrzy kabaret lepiej. po cholere slucha tego radia on w ogole ... nie obejrzy zadnego zagraniczego filmu, tylko polskie. oglada wszystkie show typu taniec na lodzie, gwiezdny cyrk ... a uwaza sie za intelektualiste. bo mi o tym mowi, jaki on nie jest madry. porazka. z kim ja jestem.

Gość antyradiomaryja
Nie no bez jaj. Jakiś telekinoman, chodzicie na spacery czy siedzicie i oglądacie wszystkie te programy ?

Gość nordbad447
no wiem ze wstyd sie przyznac przy ludziach. latwiej mi dlatego napisac obcym na forum, niz powiedziec znajomym, gdyby padlo pytanie o zainteresowania. problem w tym, ze sama sie zaczynam wstydzic, kiedy jestesmy, hm, sam na sam. nie smieje sie ale mnie to po prostu przeraza. takie bezsensowne zainteresowania.

Gość antyradiomaryja
jak to jego jedyna wada z tym radiem to da się ją wyplenić. W końcu jesteś kobietą, powinnaś z natury wiedzieć jak zainteresować faceta...

Gość nordbad447
robimy rozne rzeczy razem ale on ma np tak: kochanie, dzis wtorek, leci polska komedia ... kochanie, poslucham sobie radia maryja, lepiej mi sie zasnie ... i to wszystko w wieku 27 lat. co jest? chyba mu sie nudzi ze mna. zreszta go o to pytalam. zaprzeczyl.

Gość nordbad447
hm ... zainteresowac raczej umiem. nie jestesmy dlugo razem, ale np. namawiam go i gotujemy razem, czytamy sobie gazety, wychodzimy na pizze, spacerujemy, zwiedzamy okolice ... konsekwentnie odmawia obejrzenia jakiegos nowszego filmu na dvd, nie jezdzimy gdzies dalej, np. do kina, na basen (fundusze plus malo czasu, widzimy sie zreszta 2xtydzien)ja sie zastanawiam nad czyms innym: my mamy zbyt odlegle zainteresowania, dlatego wydaje mi sie, ze mnie draznia jego hobby, a on nie widzi nic ciekawego w moich zainteresowaniach. oj, niedobrze .... :/

Gość mascha
tak się zastanawiam, czy ty oprócz tego, że wszyscy psy na tym radiu wieszają i ma podła opinię wiesz czego on właściwie słucha byłam takiego samego zdania, głupiego, bo wszyscy uważali, ze to obciach do czasu jak zaczęłam pisać magisterkę nigdzie i nigdy tak wyczerpująco i w oparciu o fakty nie przedstawiano pewnych aspektów politycznych i ekonomicznych, wiem bo sprawdzałam 1000 razy, czy mnie oczy nie mylą i czy się nie machnęłam, bo to przecież takie radio i kurczę może nie zaszło tak daleko, że się nawróciłam, ale szacunek do paru audycji, niekoniecznie związanych z religią mam dotąd i zostało mi, że kiedy mam jakieś wątpliwości, słucham, co zaproszone do tego medium osoby mają do powiedzenia kurczę, możesz wierzyć lub nie trafiają w sedno problemu omijane często w gazecie wyborczej albo telewizjach myśl co chcesz, ale raz z nim posłuchaj dla hecy

tak sie zastanawiam czy ten twoj facet to przypadkiem nie mina sie z powolaniem moze powinien isc na ksiedza :)

Gość mascha
szkoda, że pisałam, teraz wszyscy przekonani o swojej wiedzy w temacie, powiedzą, że powinnam być zakonnicą :)

nikt ci nie karze byc zakonnica :) ale twoj facet .... dobrze ze cie nie zmusza do modlenia sie co godzine :)

Gość mascha
jestem w trakcie rozwodu

Gość kasiulkaaaa
ja tez słucham od czasu do czasu, posłuchaj a zrozumiesz a nie odrazu sie czepiasz te radio mówi prawdę a media się czepiają i wmawiają ludziom głupoty a ciemnota w to wierzy ale cóż czas otworzyć oczy

Gość zdarzyło mi się raz trafić
na dyskusję na temat aborcji w tv Trwam. Taki spektakl nienawiści to tylko można przyrównać do zebrań nazistów w przedwojennych Niemczech, mam zwariowaną żonę na punkcie RM i niestety muszę tego badziewia słuchać, byłem chwiejacym sie ateista , teraz jestem przekonanym ateista i uświadomionym, dzięki temu radiu. A jak jeszcze posłucha tych paskudnych głosów ludzi tych zakonnic, oschłe i nieprzyjemne, to rzeczywiście trzeba być zboczonym by tego cholerstwa słuchać.

Gość zdespoerowana_desperatka
moja babacia też tego słucha 42h na dobę. Ja ostatnio z mamą też słuchałam, całkiem przypadkiem, ale da się żyć. Zmień mu kiedyś tak po prostu stację na inną, to może wtedy zmieni nastawienie i spodoba mu się bardziej ta wiesz, `nowoczesna` . Powodzenia :)