Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasmin_Jesi

ALE WTOPA!!!! CZYTAJCIE!

Polecane posty

Gość Jasmin_Jesi

Zacznę tak... dowiedziałam się, że chłopak, który mi się podoba chodzi z jakąś dziewczyną. Widziałam ją tylko raz od tyłu. Powiedziałam mojej najlepszej przyjaciółce o tym, że jaka ona pewno brzydka, bo taka gruba świnia, włosy ma obszarpane w zrytym kolorze, klnęłam na nią, szykowałam zemstę. Pewnego razu pokazałam jej tego chłopaka, żeby wiedziała o kogo chodzi, a ona mi z tekstem ,, przepraszam, ale gruba świnia musi iść do swojego chłopaka!'' pozniej dowiedziałam się, że to prawa, że to jej chłopak! Na prawdę jest trochę przy kości, ale w życiu tak bym na nią nie powiedziała! Boże jak to naprawić? Co zrobić? ONA NIE CHCE MNIE ZNAĆ! Jeszcze w dodatku mówiłam, że specjalnie w zemście ,,dla tej jego dziewczyny'' prześpię się z nim!!!! RATUJCIE!

Gość Potwór z Loch Ness
Sama jesteś sobie winna. Po co mamy cię ratować ?? Raczej powinnyśmy Cię dobić !! P.S. Minimum kultury nakazuje przeprosić koleżankę.

Gość Bakłążan
Nic nie zrozumialam z tego co napisałas. Mozesz troche jasnieJ?

Gość Jasmin_Jesi
Napisałam jasno! Po prostu okazało się, że tą ,,grubą świnią'' jest moja przyjaciółka! Byłam wtedy wkurzona i nie panowałam nad sobą! Przepraszam nie raz! Ale to nic nie da!

Gość Jasmin_Jesi
Po to to chyba jest, co nie?! NA UDZIELANIE RAD!

Gość mało prawdopdobne
ty to nie widzialas jaki kolor wlosow ma twoja (byla) przyjaciolka? :P kitujesz:)

Gość Jasmin_Jesi
Wiedziałam ,ale to ja tylko ją znam czy co?! Miała wtedy nie poczesane i wyglądały strasznie! Całkiem inaczej wyglądały! Nie poznałam jej!

Gość nie wierze w to
nie wierze ze nie poznałas najblizszej przyjaciółki...ściemniasz...a poza tym jesli to najblizsza przyjaciółka to bys wiedziała z kim chodzi...nie udała ci sie prowokacja

Gość Moje anioły
ja tez nie wierzę że można nie poznać przyjaciółki, nawet od tyłu. Dobrze że się obraziła na ciebie,ja też bym nie chciała takie koleżanki, a poza tym przyzwoitość nakazuje trzymać się z daleka od facetów którzy mają już swoją drugą połowę.

Gość moja wypowiedz brzmi
Dobrze sie stalo, przynajmniej Twoja byla przyjaciolka nie bedzoe marnowac czasu na spotkania z taka bezczelna osoba jak Ty.

Gość Jasmin_Jesi
Widać nigdy nie byłaś zakochana... I to jest możliwe! Widziałam ją z innego profilu ,,przez mgłę''! A w Częstochowie to ty se możesz leżeć!

Gość Jasmin_Jesi
Ty jesteś bezczelna! Spadaj!!!!

Patrzcie najpierw szuka grupy wsparcia a teraz najeżdża po usłyszeniu paru słów prawdy. Szuja jedna i tyle.

Gość Jasmin_Jesi
To nie jest prowokacja! Nie moja wina, że ma przede mną tajemnice!!!! Wstydziła się go ponoć!

Gość Moje anioły
aleś dowaliła z tym profilem i mgłą :O

Gość hej biedaczko
wymysl sobie mniej nedzna historyjke,Twoja najlepsza przyjaciolka a Ty nie wiedzialas,ze ma chlopaka???????????????

Gość Jasmin_Jesi
Sam/ sama jesteś szują! Bo jak czytam wypowiedzi idiotów to nie w sposób się nie wkurzać! Ja się wcale nie tłumaczę, ale widać, nigdy nie byłaś zakochana i chyba masz oczy dookoła głowy, że wszystkich widzisz!

Gość bajeczka haha
To wymyślone na poczekanie, śmieszna prowokacja.

Gość moja wypowiedz brzmi
Autorko, nie denerwuj sie tak, bo Ci żylki popekaja. miś_koralgol >>> 100% racji

Gość Jasmin_Jesi
Spadaj z tym śledziem! Chciałabym żeby to była zmyślona historia! Pisałam- ma przede mną tajemnice! To nie pierwszy raz!

Gość Jasmin_Jesi
E wiecie ale tak przyznam sie , ze nienawidze tej ,,przyjaciolki" bo ona ma ciuchy straganowe i postrzepione wlosy ! Ciekawe co on w niej widzi :(

Gość Jasmin_Jesi
Wcale się nie denerwuję, ale jak widzę jakie tu są ułomy.... TO NIE JEST ZMYŚLONE! ILE RAZY MAM WAM POWTARZAC DEBILE?!