Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamalwa

znowu pytam co to znaczy

Polecane posty

Gość malamalwa

Probowalam dzisiaj sie dowiedziec jak to byscie zrozumialy, ale.. jais straszny flood sie zrobil i nikt mi nie odpowiedzial. Spotykam sie z chlopakiem z pracy, zalezy mi na nim i teraz umowilismy sie u niego w domysle ze zostane na noc. Powiedzial mi ze on lubi ostro, nie wiem co mam o tym myslec i jak to zrozumiec, jak byscie to zrozumialy?

Gość fcdghlghslh
daje Ci do zrozumienia,ze fajnie sie z Toba zabawi :) spytaj co u niego znaczy ostro??? dla kazdego to pojecie wzgledne!!Lepiej przed niz w trakcie uwiaz mi no i milej zabawy :)

Gość malamalwa
nie jestem jakas bardzo doswiadczona w kwestii seksu.. nie robilam tez tego od ponad dwu lat, od rozstania z poprzednim chlopakiem. Chcialabym wiedziec, zeby sie jakos przygotowac, zeby sie jakos nie wyglupic, zeby go nie stracic...

Gość malamalwa
@fcdghlghslh moze faktycznie nie potrzebnie sie obawiam, ostatnio jak mnie odprowadzal nawet juz chcial do mnie przyjsc i jakies zarty z seksem zwiazane opowiadal, no ale.. powiedzialam ze sie umowimy i .. dzisiaj do niego ide.

a czy nie jest przypadkiem też ważne, jak Ty lubisz? Chyba nie tylko jego upodobania się liczą... Najpierw z nim pogadaj, omówcie ta kwestię żeby nie było później nieporozumień.

Gość Kaja_x
Zapytaj wprost co według niego znaczy ostro..z facetami trzeba rozmawiac otwarcie o sexie..oni to lubią, kiedy widzą że bez krępacji o tym mówisz..są wtedy bardziej otwar ci i napewno lepiej dogadacie się w łóżku..

Gość pinus
jak koles tak mowi to pewnie chodzi przynajmniej o anal, a moze nawet i jeszcze inne w te strone

Gość Erot man
hehe, co masz stracić, skoro jeszcze go nie zdobyłas? jak się okaże seksualnym zboczeńcem i sadystą to też nie będziesz go chciała stracić? uważaj na kolesia, bo cię tak wydyma, że ci się odechce seksu na długo...

Gość aagasdgeG
jakoś tak dziwnie, umawiacie się na seks? ale jesteście razem, czy nie pewnie, że się liczy też jak Ty chcesz, bo jeśli u niego ostro oznacza, że jakiś anal albo coś co Ci nie odpowiada...

Gość fcdghlghslh
To powiedz mu to co napisalas nam teraz,ze dawno tego nie robilas i chcialabys zeby ten wieczor byl niezapomniany,delikatny i tradycyjny itp!!Na udziwnienia przyjdzie czas i spytaj co rozumie po slowem "ostro" moze to tylko okreslenie,ze sie doczekal sexu z Toba!!Proponuje szczerosc i nie ukrywanie bo to moze tylko zadzialac na Twoja niekorzysc!!

Gość rtdrtdt
a może Cie potnie nożem..? Ostrym... uwazaj ;D