Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nordbad447

odmienne zainteresowania partnerów - gdzie szukać wspólnych?

Polecane posty

Gość nordbad447

PROSZĘ, NIE KRYTYKUJCIE MNIE, ŻE JESTEM Z FACETEM, Z KTÓRYM NIE LĄCZĄ MNIE PRAWIE ŻADNE ZAINTERESOWANIA. MAMY PODOBNE POGLĄDY NA ŻYCIE, PODOBNE CELE. GORZEJ Z ZAINTERESOWANIAMI. JA: MUZYKA PRAWIE KAŻDA, FILM ZAGRANICZNY, MODA, JĘZYKI OBCE, PILKA NOŻNA, CZYTANIE GAZET ON: MUZYKA PRAWIE WCALE, FILM POLSKI, POLITYKA, RELIGIA, SPORT, CZYTANIE KSIĄŻEK. WIDAĆ OCZYWIŚCIE CECHY WSPÓLNE, ALE PROBLEM POJAWIA SIĘ W MOMENCIE, KIEDY JA CHCĘ NAMÓWIĆ GO NA OBEJRZENIE FILMU ZAGRANICZNEGO NA DVD, A ON ODMAWIA, A SAM WYTYKA MI, ŻE NIE CZYTAM KSIĄŻEK. CÓŻ ... CODZIENNIE PRZEGLĄDAM PRASĘ, FILMEM ZAGRANICZNYM INTERESUJE SIĘ CHYBA KAŻDY ... JA NIE MOGĘ GO NAMÓWIĆ DO TEGO, CO JA LUBIĘ, ALE NP. STARAM SIĘ ROBIĆ Z NIM TO, CO ON LUBI. ALE CHCIALABYM COŚ ZA COŚ. TO MOŻE POSZUKAĆ CZEGOŚ NOWEGO? CO ROBICIE ZE SWOIMI FACETAMI? JAK SPĘDZACIE WSPÓLNIE CZAS? NIE KRYTYKUJCIE, PROSZĘ - NAPRAWDĘ SIĘ ZASTANAWIAM, CO MAM ROBIĆ. JESTEŚMY RAZEM 5 MIESIĘCY.

krytyka dotyczy używania wielkich liter. nie rób tego bo to oznacza krzyk na forum. a co do róznych zainteresowań to każdy ma prawo do swoich.nie zmuszajcie się nawzajem. niech kazdy robi t o co lubi.

Gość nordbad447
hm, nie pomyslalam o tej wielkiej pisowni. no tak, kazdy nie robi to co lubi - ok, nie krytykujmy hobby partnera - ok. ale ja mam inny problem. gdzie szukac wspolnych? naprawde kompletnie sie roznimy pod tym katem.

Gość nordbad447
niech kazdy robi to co lubi ... to niedlugo przestaniemy sie spotykac. chce szukac czegos wspolnego lub nowego ... ale kapituluje, kiedy kolejny raz robimy to, co on chce. znudze mu sie i juz. albo moze on nie mysli o mnie, chce robic to co on chce. dlatego chce dzialac!