Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAJSTARSZE DZIEWICE

najstarsze dziewice

Polecane posty

Gość jesusku
24 i zostanę nią do śmierci, bo żaden chłop ze mną nie wytrzyma. :)

Gość to ze mna nie tak źle jak
ze mna też:D Poza tym straciłam do reszty zaufanie do facetów, na ich własna prośbę, więc zanim ktoś nie wytrzyma ze mną dłuuuuuugo bez seksu, to chyba nigdy z nikim tego nie zrobię. Dla mnie to ważna rzecz, chciałabym uprawiać seks tylko z jedną, najważniejszą dla mnie osobą, a nie z kimś, kto akurat sie przypałęta, a potem pójdzie sobie i ktoś inny go zastąpi:O

Gość jesusku
Mam mniej więcej tak samo, chociaż nie czuję parcia na tylko jednego partnera przez całe swoje zycie. Bywa róznie, ale ten, który miałby ze mną wytrzymywać i się bzykać, musiałby mnie też bardzo kochać - a w spotkanie takiej kompilacji w swoim życiu nie wierzę.

Gość xwoman
24 lata

dziewice do 35 lat to nei ejst nic dziwnego ,a jak widze pozyzej tego wieku nie ma ani jednej

Gość Kajuś
24 Chcą , chcieli ,ale ja nieśmiała jestem ;P Niby nei mam problemu bo lubie sobei flirtowac z chlopakami i okazji mi równeiz nei brakuje, jestem wysoka, atrakcyjna fizycznie ,ale w tych sprawach chorobliwie nieśmiała. Zawsze tak jakos pokieruje sprawami ,ze najpierw na pewniare rozpałam facetów z porządania a potem coś kombinuje (ze strachu niestety) i uciekam :( Aj chociaz uwielbiam byc dotykana i całowana to zawsze po alkoholu niestety.Na trzeżwo chyba bym ze strachu umarła. To nic fajnego zwłaszcza ,ze nikt kto mnie zna się tego nie domyśli.Sprawiam wrazenei super pewnej takeij hej do przodu,ale prawdan jest inna;/

Gość upupupupupupupupup
ja.......mam 35 lat.......i nadal jestem dziewicą!!!

Gość penelopa_c
20 latek - jestem baaardzo wymagajaca :(

Gość penelopa_c
moja sis ma prawie 25 i jest dziewica heh ;)

Gość _Wredniak_
Myślę, że jak któraś dziewica dociągnęła do 40, to już potem może sobie seks odpuścić - szkoda się męczyć, to już krótko i zaraz będzie menopauza, ostereoporoza, itd. :P Ludzie! Przecież najlepszy wiek do uprawiania seksu jest między 20 a 40 rokiem życia! Czasu nie da się cofnąć... :(

Gość chcesz kopa w dupę
penelopa, przez dwie godziny postarzałaś, małpo 5 lat, już ci się mózg pieerdoli od dziewictwa, jak tej karuacce

Gość _Wredniak_
Do tego wolnokojarzącego powyżej: penelopa_c napisała "moja sis ma prawie 25" Dla Ciebie specjalnie to przetłumaczę: Moja SIOSTRA (starsza o 5 lat) ma prawie 25 lat. Poniał?