Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MA艂a666

Pocenie si臋...

Polecane posty

Go艣膰 MA艂a666

Cze艣膰 mam taki bardzo uci膮偶liwy problem... ot贸偶 bardzo si臋 poc臋, g艂贸wnie w szkole... mam 15 lat, wiem, ze dojrzewam i te sprawy, ale to jest baaaaaaardzo uci膮偶liwe... jeszce do tego towarzyszy potowi taki nieprzyjemny zapach... wiem, ze to od bakterii ale i wieczorem a nawet ka偶dego ranka przed szko艂膮 przemywam pachy zimn膮 albo ciep艂膮 wod膮, z myd艂em lub bez ale i tak nic to nie pomaga... psikam si臋 perfumami, ale zapach troch臋 jest. I mog臋 co najwy偶ej raz p贸j艣膰 gdzie艣 w bluzce i p贸偶niej ju偶 jest do prania... czyta艂am, 偶e podobno dobre s膮 Exital i Antidrall. Mam pytanko odno艣nie Antidralla bo na Exital mnie nie sta膰 heh. Czy zda偶y艂o si臋 komu艣 z was 偶e u偶ywa艂 Antidralla i wam nie pom贸g艂? Ciekawa jestem bo mam zamiar go kupi膰. Slysza艂am, 偶e piecze ale ja mog臋 na serio wiele zni臋艣膰, wog贸le 偶ycie daje mi bez przerwy takiego kopa, 偶e podejrzewam, 偶e dla mnie to b臋dzie ma艂y piku艣... heh tak prawda. I ko艅cz膮c pytam jak go oceniacie i czy komu艣 z was nie pom贸g艂 albo pomg贸艂 i ogolnie czy s膮 jakiej艣 skutki uboczne stosowania??? Pozdrawiam :* ^^

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ha艂tajameja
Nie pomaga, nie kupuj, no艣 przewiwewne bluzki, myj si臋 cz臋sto, ale niestety cud贸w nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bo najpierw robi sie
nie wiem jak adedral, ale etiaxil dziala, wiec adedral tez powinien bo maja podobno takie samo dzialanie. noszenie przewiewnych bluzek czasem nie wystrcza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orfer
ja mam taki sam problem jak ty i te偶 jestem ciekawa.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
no ale jednak etiaxil kosztuje o kilkadziesi膮t z艂otych dro偶ej, wi臋c co艣 musi w tym by膰. Moim zdaniem pomijaj膮c ma艂膮 skuteczno艣膰 antidrala (wiem, bo mia艂am) to nie jest to zdrowe, blokowanie gruczo艂贸w powoduje zatrzymywanie wszystkich toksyn w organizmie, tak 偶e mo偶esz nabawi膰 si臋 cellulitu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktokolwiek wie
antidral pomaga :-).stosuj go na umyt膮 i dobrze wysuszon膮 sk贸r臋 -efekt murowany :-).tylko np. po tygodniu stosowania zr贸b przerwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艂a666
Kurcze, czyta艂am troch臋 o tych toksynach i jeszcze si臋 wacham. Pytam wi臋c si臋 kogo艣 kto si臋 dobrze na tym zna na tym forum czy rzeczywi艣cie powoduje zatrzymanie toksyn itp... bo o ile si臋 orientuj臋 to gruczo艂y potowe nie wyst臋puj膮 tylko pod pachami, tylko tam ich jest najwi臋cej a dodattkowo jest ma艂y dost臋p powietrza i dlatego tam si臋 poc臋 :| Ale nie jestem jak narazie niczego pewna wi臋c prosze jesli kto艣 wie o odpowied藕...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skork_3993
Ha艂tamlameja czy jak ci tam masz troch臋 racji w tym co piszesz, 偶e cz臋sto co dro偶sze to lepsze, ale podkre艣lam NIE ZAWSZE !!! i jakie masz dowody, 偶e robi sie celullit??? ja u偶ywam od p贸艂 roku i jako艣 nie ma 艣ladu sk贸rki pomara艅czowej. i jest skuteczny, ale wiadomo ka偶dy jest inny i na ka偶dego inaczej dzia艂a... . A tobie mo偶e si臋 zrobi艂 celulit bo po prostu wi臋cej i t艂u艣ciej jad艂a艣??? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
najwi臋cej toksyn ucieka moczem i w艂a艣nie z gruczo艂贸w pod pachami, zrobisz jak zechcesz, ale nied艂ugo lato i wbrew pozrom, b臋dzie lepiej, bo b臋dziesz mog艂a nosi膰 kr贸tki r臋kaw i przewiewniejsze bluzki, przeczekaj troch臋 ten okres.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
yyy... chyba mnie nie zrozumia艂a艣 skork_3993 , cellulit tworzy si臋 od gromadzonych w organizmie toksyn, dlatego te偶 zaleca si臋 picie wody, kt贸ra wyp艂ukuje z organizmu toksyny, a dzia艂a ona tylko dlatego, 偶e nie jest trawiona tylko wydzielana w艂a艣nie przez gruczo艂y potowe, a kiedy zatkniemy gruczo艂y, nie b臋dzie sie mog艂a wydosta膰:) nie zrobi艂 mi si臋 cellulit pisz臋 tylko 偶eby przedstawi膰 autorce topiku minusy stoswania takich specyfik贸w, 偶eby p贸藕niej nie 偶a艂owa艂a 偶e zrobi艂a jakie艣 g艂upstwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chrumcia89
Ja stosuj臋 Antidral. Na samym pocz膮tku by艂o super, wog贸le si臋 nie poci艂am, jakie艣 4 misie膮ce, ale niestety ju偶 teraz nie dzia艂a, jak na pocz膮tku. Poc臋 si臋 mniej, ale jednak s膮 plamy, kt贸rych nie znosz臋. Nie mog臋 sobie kupi膰 ka偶dej bluzki, nosz臋 tylko te na kt贸ryc h nie wida膰 plam, ale starsznie mnie to m臋czy;( Powiem Ci tak, to zale偶y od osoby, bo na jednych on dzia艂a, a na innych nie. Szczypie strasznie, na pocz膮tku nie szczypia艂, ale teraz makabra:/ Musisz sama zdecydowa膰, mo偶e na Ciebie podzia艂a. Mam te偶 pytanko czy mo偶e kto艣 z Was, kto u偶ywa Etiaxilu, napisa膰 jego sk艂ad? bo chc臋 sprawdzi膰, czy jest taki sam jak Antidralu. I jeszcze jedno: jest jeszcze jeden Drivlor i pisz臋, 偶e on ma takie sam sk艂ad jak Antidral, tylko bez gliceryny.Czy ta gliceryna powoduje, 偶e tamten dzia艂a inaczej? Bardzo prosz臋 o odpowiedz Pozdrawiam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
skork_3993 - tobie nie zrobi艂 sie cellulit bo moze nie masz takich sko艂onno艣ci, autorka topika ma 15 lat, wi臋c jest to wiek du偶ej aktywno艣ci hormonalnej wi臋c cz臋sto w tym okresie tworzy sie cellulit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
w艂a艣nie, tak jak napisa艂a chrumcia, do ka偶dego specyfiku organizm sie przyzwyczaja, wi臋c jest to rozwi膮zanie tylko na jaki艣 czas. Je艣li rzeczywi艣cie masz z tym problem to mo偶e mie膰 jakie艣 powa偶niejsze pod艂o偶e np problemy z tarczyc膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnQ
Nie wiem czy doczyta艂a艣 hajta co艣 tam ale ona ma 15 lat i to normalne w jej wieku wi臋c nie strasz dziewczyny ja w jej wieku te偶 mialam taki problem i jako艣 sam przeszed艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
Ma艂a666 nie chc臋 cie straszy膰, sory je艣li tak to odebra艂a艣. Spokojnie, taki wiek niestety, jak to napisa艂a AnQ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艂a666
No i teraz sama nie wiem... mam w膮tpliwo艣ci... Ale jak to si臋 dzieje, 偶e inne osoby prawie wog贸le si臋 nie poc膮 a s膮 w pe艂ni zdrowe, to niby jak usuwaj膮 ta wod臋??? a inne znowu poc膮 si臋 ale nie maj膮 problem贸w z tarczyc膮 ani nic i s膮 zdrowe??? no i pij膮 np. tyle samo wody???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
te偶 sobie zadawa艂am to samo pytanie, ale to jest tak samo jak z pryszczami chyba, 偶e jedni maj膮 silny tr膮dzik w okresie dojrzewania a inni nic, wszystko ma chyba pod艂o偶e hormonalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艂a666
sory ze trohe ne na temat ale akie pytanko odnosie cluitu czy pijac ine napoje nie tylko wode tez oczyscza sie orgnzim z toxyn?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艂a666
sory za b艂臋dy w tamtym po艣cie ale jescze jedno tylko prosze o szybka odpowiedz bo sie spiesze wko艅cu kupi膰 czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
zielona herbata, ale b艂agam nie rezygnuj z wody tylko dlatego, 偶e si臋 pocisz!! woda jest potrzebna organizmowi! Pij wod臋, picie wody nie wzmaga pocenia si臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha艂tajameja
nie jest taki drogi, kup go, bo b臋dziesz mia艂a niespokojne sumienie, ja zrezygnowa艂am bardzo wcze艣nie, ale sprawdzi艂am, bo te偶 sie naczyta艂am 偶e to jest takie cudo. le偶y na p贸艂ce, ale przynajmniej wiedzia艂am, 偶e pr贸bowa艂am:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MA艂a666
wielkie thx narazie ale je艣li jeszcez kto艣 wie to niech napisze a ja kupie i napisze czy pom贸g艂 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi 偶aden antyperspirant
nie pomaga艂 a Antidral pomog艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pot...
no co偶 mam ten sam problem co ty i te偶 troch臋 si臋 boj臋 go zastosow膰 czy rzeczyi艣cie jest bezpieczny i prosz臋 o wypwoiedzi innych os贸b, kt贸re na tym si臋 znaja!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SAE
powiem ci tyle, 偶e ja zawsze te偶 mia艂am z tym problem. gol si臋 czesto, aby nie bylo w艂os贸w, rano i wieczorem myj i u偶ywaj antype.itd ale to tak nic nie dawalo, gdy bra艂am obcis艂e bluzki. ale potem u偶y艂am Etiaxil i po jakim艣 czasie ZERO potu!!!!!!!! Teraz zn贸w sie pojawi艂, wiec bede musia艂a zn贸w zacz膮膰 u偶ywa膰 pare razy. uwa偶am, ze lepiej uzbierac te 50z艂 i starczy na kilka miesi膮cy (2x w tygodniu) po jakim czasie to moze raz na 2tyg. ja nie u偶ywa艂am juz od kilku miesi臋cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ppppppppppppp
Ja od roku uzywam etiaxilu i jest super!!! Wczesniej mialam naprawde duzy problem, mokre plamy pod pachami, zaden antyperspirant nie pomagal. Teraz uzywam etiaxilu raz na tydzien- dwa i jest git. Polecam pod pachy ten niebieski do skory wrazliwej, po czerownym myslalam ze mi skore wypali, piek艂o jak cholera, nie moglam wytrzymac i musialam przykladac worek z lodem. Po niebieski jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaaa
a czy jak sie zastosuje ten atiaxil to razno uzywa sie normalnego dezodorantu ??? prosze o szybk膮 odp

Udost臋pnij ten post