Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Labrador z rodowodem

podziwiajcie moją urodę

Polecane posty

lansjer z ciebie niesłychany futro masz jak poje..... Twoj pysk nie ma kłów jak coś powiesz gadaj zdrów jak odpowiesz szkoda słów

dobra oszczać owczarka {podnosi noge i leje mu na pysk] Czy jest przyjaciel równy mi, co ścieżkę wskaże Ci. :P Uczciwe serce, wierny druh, :D duch wielki w oczach lśni. Artysta w pracy, w sportach mistrz, rodziny i stad stróż. Faworyt królów, pieszczoch dam, to przecież JA i już! choć ciałem raczej średni to podbiłem świat cały ... :D :D :D :D :P :P :P

Gość madziattt
już sie zakochałam ,zakładając że jestes facetem :P

cały czas wierszem odpowiadałem a ty mnie chyba nie zrozumiałeś konwencja zabawy odpowiedzi wymaga na twoje przechwałki moja zniewaga nie kochasz na pewno wszystkich na świecie bo byłoby z Ciebie naiwne dziecię za psucie tematu przepraszam cie szczerze ale w twoja dobroc wcale nie wierze nie zamierzam odgrywac sie na tobie bo nie masz wcale dystansu do siebie żegnaj :)

Gość yorkshire terrier
Jestem Yorkuś, ten malutki lubię wąhać duże fiutki szukam pana dość dużego labradora konkretnego Bym go mógł puknąć z wdziękiem z homoseksualnym jękiem :D :D

ironią być miały moje posty, niczym więcej lecz chyba poczucie humoru mamy odmienne obrażać ciebie wcale nie zamierzałem i przykro mi że tak to odczytałeś :(

Nie jest to pies cesarzy Chin Ani wilczycy szarej syn, Ani Ferdynand - z książki Kerna, ni Szarik ( psina też pancerna ), Ani pies Cywil, ten wzór służby, Pies Pluto ( nie znał jego któż by), Pies Saba - wielki niby cielę, Ani psów nie mniej sławnych wiele... Najdroższego psa na świecie W TYM TOPICU WNET ZNAJDZIECIE Bo najdroższym z wszystkich psów JESTEM JA Tak właśnie mów :D :D :D :P