Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiem na każde pytanie

MASZ PYTANIE -chętnie pomoge!!!!

Polecane posty

Kwiatek --> przemyślałaś to?? masz 20 lat.... młodziutka jesteś.. i zdecydowana na dizecko jesteś? ? Pójdź do ginekologa. Myślałaś o tym? Czy masz swojego ginekologa?:)

Gość kwiatek19
tak mam swojego tylko przyjuje dopiero w poniedziałe a decyzja o dziecku jest przymyślana kilka razy:) nie wiem kochan\m dzieci poprostu:)

Gość pewna_17nastka
ja tez uwielbiam ale do 21 roku to palnuję szkołe ale co będzie to bedzie hehe:): wytrzymaj kochana do poniedziałku a będzie dobrze jesteśmyz tobą:):)

Gość pewna_17nastka
ja tez uwielbiam ale do 21 roku to palnuję szkołe ale co będzie to bedzie hehe:): wytrzymaj kochana do poniedziałku a będzie dobrze jesteśmyz tobą:):)

W takim razie gine:) Poradzi Ci, tam szukaj pomocy:) Tutaj jest wiele nastek, którymi odpowiedziami nie ma co się sugerować:) Jeśli chcecie dzidziusia, to do specjalisty:) Wszystkiego dobrego:)

Gość kwiatek19
dzidziuś swoja droga teraz jest inny problem:) ale dzieki :)

Proszę o odpowiedź-czy po Mercilonie mogłam dostać uczulenia(głównie klatka piersiowa, troche brzuch-to dopiero początek 6 tabletka).Dzwoniłam do mojego gina i twierdzi, że to niemożliwe. Twierdzi , że to od słońca albo coś zjadłam. Trochę mam wątpliwości.

Gość ananasowa pyta sie
czy mimo tego moge byc w ciazy?? ostatni seks uprawialam 2,5 m-ca temu , zaczełam robic kilka testów , zrobiłam 8 testów ciazowych wyszły negatywne , testy robiłam z rana i co kilka dni , do tego zrobiłam beta hcg czy mimo tego moze to byc ciaza?

Gość Sandrunia25
Gdzie jest ten lekarz co odpowiada na pytania??? Zmył się już. Tak szybko :)

Gość Sandrunia25
Ananasowa. Mysle ze na 99 % możesz być w ciąży. I to juz pewnie w 9 tygodniu. Zgłoś się jak najszybciej do lekarza.

Gość Sandrunia25
:) :) :) :) :)

witam, mam pytanie. Brał swoje pierwsze opakowanie microgynon 21. Wszystko było w porządku, ale postanowiłam nie robić przerwy i zaczęłam kolejne opakowanie. Zaczęły boleć mnie jajniki i uważam że powinnam jednak zrobić ta przerwe na okres. Moje pytanie jest takie czy mogę po 3 dniu przyjmowania tabl zrobić 7 dniową przerwę, czy to wpłynie negatywnie na moje zabezpieczenie? Proszę o odpowiedź, bo już zgłupiałam :)

Witam mam problem od okolo 5 m-cy zazywam pigulki było wszystko w pozadku niedawno jakies 2 tyg temu wyjechalam do angli zmienil sie klimat zachorowałam tzn bylam przeziebiona ale to mocno jakis ich tu wirus byl .2 dni przed skonczeniem opakowania wystapiło plamienie czyli dzis nie wiem czy to tak zwana miesiaczka miedzy opakowaniami czy tylko plamienie poniewaz to wystapiło teraz moze ktos mial podobne objawy ? do tego jestem strasznie osłabiona wydaje mi sie ze to przez ta chorobe i zmiane klimatu prosze o odpowiedz dziekuje serdecznie

Gość KkKkKkK
Witam. Ja mam nastepujące pytanie... jakiś czas temu brałam antybiotyk, i obecnie miesiaczka spoznia sie juz ponad tydzien. bylam u ginekologa wczoraj i nie stwierdzil ciazy... Czy jest możliwosc ze jestem jednak w ciazy, ze ginekolog sie pomylil? Mozliwosc zajscia w ciaze miala miejsce jakies 3 tyg temu... Z góry dziękuję za odpowiedz:)

Gość ewka3434
hej moze ty mi pomozesz!! bralam yasmine skonczylam norrmalnie opakowanie w poniedzialek i poszlam do lekarza po recepte i przepisal mi YAz i powiedzial ze mam wziasc normalnie po 7dmio dniowej przerwie !! wiec tak zrobilam !!! a czytam tyle postow i tam lekarz zawsze kazal brac w pierwszy dzien okresu !! a ja jednak wzielam po 7dmio dniowej przeriwe!! czy napewno dobrze zrobilam i jestem zabezpieczona???????????????????

czesc mysle ze nie masz sie czego obawiac a raczej jestem tego pewna !!! jestes w pełni zabezpieczona :) pozdrawiam

Gość KkKkKkK
Nikt mi nie odpowie?

Gość mila20092009
Witam a ja mam pytanie, po co się mierzy temperature w pochwie? Mam 23 lata i aż głupio pisać nie wiem tego. Proszę o odpowiedź!

Gość anytram18
Kobietki potrzebuje pomocy. Opowiem wam moją historię. Odkąd dostałam miesiączke tak była zawsze regularna. Nagle miałam szanse zostac modelka i zaczelam odchudzanie... Doprowadzilam do tego ze z 57 kg schudlam do 51-52kg. Zaczelam kontrolowac to co jem, przesadnie kontrolowac i ograniczac swoje zywienie tylko to okreslonych produktow(malo urozmaicona dieta). Odkad zaczelam sie odchudzac przestalam regularnie miesiaczkowac, paznokcie zaczely sie rozdwajac masakrycznie i raz nawet nie mialam miesiaczki 7 miesiecy i do teraz mam raz co miesiac, raz co 4 miesiace. Od jakiegos czasu zaczelo sie pojawiac u mnie nadmierne owlosienie: na gornej wardze i brzuch. Czy to moze byc spowodowane takim schudnieciem i nieregulanymi miesiaczkami od 3 lat? Prosze o pomoc.

KkKkKk witaj :) jesli lekarz nie stwierdzil ciazy to z pewnoscia nie jestes :) a miesiaczka ma prawo sie spoznic moze z przeziebienia ze zmiany lkimatu lub wielu innych przyczyn nie masz czego sie obawiac pozdrawiam serdecznie

miła20092009 temperature mierzy sie po to by sprawdzic dni plodne i nie plodne wiecej poczytaj w internecie wpisujac np w jakim celu mierzy sie temp w pochwie pozdrawiam serdecznie

anytram18 moim zdaniem powinnas zgłosic sie jak najszybciej do lekarza rodzinnego i ginekologa znam przypadek nadmiernego owłosienia i to nie jest wcale ciekawe