Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agostino0 18

spóznia mie sie okres pomocy

Polecane posty

Gość agostino0 18

mam 18 lat , zawsze mialam cykle regularne , a teraz okres spoznia mi sie 12 dni:( , ale 2 dni po terminie @ zrobiłam test i wyszedł negatywny , dzisiaj rano zrobiłam znowu test i wyszedł negatywny, czy stres moze opozniac sie ze stresu? mam nadzieje ze to nie ciaza , kochalismy sie ale to był stosunek przerywany , jak zrobiłam test to mi troche ulzylo ale ta niepewnosc

Gość agostino0 18
testy zrobiłam prawidłowo tak jak było napisane na ulotce testy nazywały sie signa-test

Gość wertyuikolkn
raczej to nie ciaza , okres moze ci sie ze stresu spozniac

Gość agostino0 18
czy mam wierzyc tym testom?

Gość upu upu
po pierwsze stosunek przerywany to nie antykoncepcja jeszcze na długo przed wytryskiem z członka mogą wypływac plemniki, więc to czy Twój partner zdołał wyjąc penis przed kulminacyjnym momentem to akurat mało istotne bawiąc się tak oboje nabawicie się nerwicy i ewentualnej wpadki pomyślcie nad inną formą zabezpieczenia co do spóźniającej się miesiączki to moze byc spowodowana stresem,patrz wyżej nerwica..... skoro test wyszedł negatywny a wykonałaś go w terminie i prawidłowo to nie ma obaw, po prostu na przyszłosc zabezpieczajcie się inaczej miesiączka moze się opóźniac po przebytej chorobie, drastycznej diecie, stresie, przy zaburzeniach hormonalnych i zmianie klimatu związanego z podróżą itp jeśli nadal długo nie będzie okresu zgłoś się do gina, bo nawet jeśli to nie ciąża a "tylko zaburzenia hormonalne" to i tak trzeba je zdiagnozowac i leczyc