Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna_17nastka

szalone doświadczenia- sex to przyjemność!!

Polecane posty

Gość pewna_17nastka

heh no to sie dzielimy tym co przeżyłyśmy:):) zacznę od przedstawienia się ja mam 17 lat współżyję z chłopakiem od pół roku jestem z nim dwa lata:) świetnie się zgrywamy w łóżku i wogóle tak mogę powiedzieć ze jestm zboczuch jak określił to mój dobry kolega hehe a wyy??

Gość mońka11765
hmm. ja mysle ze nie mam jakichs wygurowanych doswiadczen seksualnych ale mamy zamiar z moim partnerem poszezac swoje doswiadczenia a tak po za to mam 19 latek

Gość pewna_17nastka
heh ja to słyszałam wiele słów od starszych sióstr bo ma dużo heh:) że za długo czekały jedna jak 18 druga 19 a dwie jakoś koło 20:) więc ja postanowiłam byc szybsza bo są też takie czasy heh:)

:D łohoo i jestem i ja Drogie Panie :D mam 18 lat, chłopaka od 9 mcy, 8.6.08r będzie 10 :) oralny praktukująca, analny przed, bo wczoraj była u gine :D i nie wie jak brać tabletki :P codziennie TA SAMA godzina? :D

Gość mońka11765
moze to zbyt osobiste pytanie ale skad ty masz takie doswiadczenie w twoim wieku? bez urazy :) mozesz polecic jakas pozycje w której ma sie jakies wyjatkowo silne odczucia?

Gość mońka11765
no to ja naj mniej doswiadczona jestem:(

Mońka to było do mnie ?? Z tym doświadczeniem ? Uwierz mi że by go nie było gdyby nie fakt, że mój chłopak jest ode mnie starszy o 6 lat. Pozycja w analnym -to do 17stki, Ona tu rządzi w tym temacie :D

Gość pewna_17nastka
friese ciesze się ze dołączyłaś ja nie biore tabletek ale wiem ze dzień w dzięń o tej samej poże i nie możesz zapominać o nich i potem masz te przerwe 7 dni oitd ale to już pewnie wiesz:) mońka każda pozycja jest inna i inna będzie dla ciebie i twojego partnera i jego rozmiaru...hmmm mój chłapoak ma dosyć dużego znaczy mieści się w średniej:D:D(16-20-średnia polski) ja np lubie wręcz uwielbiam na jeźdżca bo uwielbiam tańczyć i kręcić biodrami oraz jestem elastyczna hehe więc tam się mogę popisać i ja rządze:D:D hehe to jest najlepsze dla mnie on uwielbia na pieska i tak właśnie traciła cnotę heh to jest dobra pozycja bo po bożemu nie szło za duży ból nawet nie szło włożyć:) a na pieska to z dwa razy pobolało:P

Gość pewna_17nastka
haha rządze;p;p lol2 buźka:*:* analu jeszcze nie próbowałam bo sie troche stresuje ze by mi sie chciało wiesz i przypał:P a z resztą on mnie nie proosuił jeszcze...jak to zrobi to od razu bo sie nie lubie zastanawiać lubie mu sprawiać przyjemniość do monki doświadczenie bo hmmm mam chcice i jestm lekko niewyżyta jeśli to nie za małe określenie:p

Gość mońka11765
na pieska nie prubowalismy ale za to wszystkie podstawowe mamy opanowane :) a pytanie tak w sumie to miało byc do was dwoch:)

hehehe no mi się w głowie nie mieści jakaś Ty łłłooobeznana koleżanko:D Nimfetko :] :] :] A swoją drogą : facetowi przyjemniej jest bez prezerwatywy niż w niej? :D

Gość pewna_17nastka
z góry przepraszam za błędy ortohraficzne bo mam dysortografię ale ponoć jest poprawa:P:P i nie chciałabym tu widzieć postów z wyzwiskami co to nie my tak jak na poprzednim to proste i normalne małolaty co zgrywają swięte mnie denerwują. ja nic nie ukrywam jestem jaka jestem i sie tym dziele... dorośniecie to zrozumiecie:D:D

Pozycje ---> słyszałam że dużo daje zmian np odwrócenie się i bokiem leżąc i w ten sposób odbycie stosunku, chociaż ja sobie nie wyobrażam tego^^

Gość mońka11765
no dobra ja juz spadam do łozeczka bo mój chłopak jutro wraca po dwóch tygodniach i bedziemy w nocy...... no wiec trzeba sie wyspac :) dobranoc dziewczynki:)

Gość pewna_17nastka
mi się wydaje że lepiej bez z tego co z kolegami rozmawiałam bo często to robie:) mój osobiście nie dopuszcza myśli że bez bo ja niczego nie używam innego on jest odpowiedzialny w naszej parze :) ufam mu totalnie heh podziele się z wami czymś przykrym dwa tygodnie temu pękł nam dureks:( chłopak poleciał od razu do gina i załatwił mi prostinor wziełam dwa tygodnie krwawiłam i jeszcze dzis miałam kropelki krwi głowa ciągle boli i wymiotowałam-skutki prostinory te co wymieniłam ale... ja i tak mam stresa że to że tamto...:(

Prostinor :( O cholera... :( Czemu nie będziesz brała tabletek ?? ?? _________ PS. Dobranoc koleżance :P

Gość franiutka
to może i ja siędołączę... :D też lubię sex,zaczynałam jak miałam 17 lat ale partner był kichowaty..a niby doświadczony...ale później trafiłam na dobrego "nauczyciela " :p

Gość pewna_17nastka
śpij słodko ja sie jutro tu odezwę jak będę miała czas:) friese:) ty mówisz o jednej chyba z moich ulubionych jeśli dobrze cię zrozumiałam:):) wyobraź sobie ty śpisz nagle czujessz jak chłopak trzyma cię za pierś i pośladek nie wiesz co się dzieje a ani co robić czy udawać ze śpisz czy działać z nim. ja udawałam że śpie i on we mnie wszeg\dł od tyło bo leżeliśmy dokiem on mnie z tyłu obejmował:) a potem złapał mnie w okolicy jajników tu na pochwie i czyłam te wibracje i się do niego przyłączyłam zajebiste uczucie polecam:):)

franiutka ------> ten nauczyciel to sporo starszy? :)

Gość franiutka
friese no troszkę :p 11 lat ale nie bylismy dlugo

Gość pewna_17nastka
heh dobra słowo ja jestem narazie ze swoim pierwszym ale jest dla mnie wszystkim hehe:):) i w życiu i w łóżku:) uwielbiam jak mi minetke robi kiedyś sie krępowałam znaczy przed i za pierwszym razem ale teraz to nawet jak jest sis starsza w pokoju heh na beszczela;p;p

Gość pewna_17nastka
to jesteśmy mniej więcej w tym samym wieku:):) mój mężczyzna jest ode mnie o 3 lata starszy:) as ty friese masz stałego partnera?? ;>

pewna_17nastka -------> nooo coś takiego :D słyszałam jeszcze o pozycji siedzącej :D np gdy mężczyzna siedzi na krześle, a kobieta siada na jego nogach obejmując biodra.. Takie rozwiązanie nie wymaga gimnastyki :D :P

Gość franiutka
no a później był już facet z którym byłam dłużej...ale też porażka a teraz jest od 4 lat stały partner i na sobie uczyliśmy sie wielu rzeczy

Gość pewna_17nastka
ja nie biore bo jak sie za długo bierze toi potem można być niepłodną i z resztą to zalega na wątrobie "teściowa" mi mówiła heh bo jest farmaceutką:):)

Gość pewna_17nastka
4 to dużo podziwiam heh ja też może wytrwam:):) wiesz krzesło kochana a w szkole w wc??:) w LO:P

Gość e-cinka
sorki ale doswiadczona to ty bedziesz za pare lat teraz raczej jestes poczatkujaca ...ale ok ,praktykuj tylko madrze zeby wpadki nie bylo :P

Gość pewna_17nastka
mam straszną ochote spróbowac właśnie w szkole bo u mnie jest rygor hehe ale próbowałam tylko u mnie w łazience najpierw na desce potem pod prysznicem mmmmm pod prysznicem zajebioszka;p wiecie nie polecam na plaży...pełno piasku w tyłku ja potem latqałam sie umyć do lodowatej wody morskiej boooo... hehe:*:*

Gość pewna_17nastka
e-cinka?? do kogo do mnie?? jakbym twierdziła że jestem doświadczona to był miała taki nik a ja tylko dziele sie tym co przyżyłam bo wiem ile jeszcze przede mną:D:D