Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna_17nastka

szalone doświadczenia- sex to przyjemność!!

Polecane posty

Gość pewna_17nastka
tą ginekologiczną to on mi minetke robi hehe:D:D a ta pierwsza to jest lepsza wiesz jak chłopak sie jeszcze nachyli i nopgi znaczy łydki na barki mu załóż troche duszące heh ale jak sie ma takiego zgrabniutkiego jak ja to mało odczówalne;p

ja jestem szczuplutka, moje Kochanie jest szczuplutkie też :) więc będzie do przetestowania^^ A w jaki sposób Ty zajmujesz isę nim podczas oralu? tzn jaka pozycja? ;> ___ Ps. kino było testowane :P

ja jestem szczuplutka, moje Kochanie jest szczuplutkie też :) więc będzie do przetestowania^^ A w jaki sposób Ty zajmujesz isę nim podczas oralu? tzn jaka pozycja? ;> ___ Ps. kino było testowane ?? :P

Gość pewna_17nastka
heh czsem idę mu w nogi i patrzę prosto na jego reację czasem jak leże obok niego to bokiem się nachylam ze tylko widzi moją głowe znaczy tył czasem on siedzi i mu na klęczkach przy łóżku robie bo on mówi ze na stojąco to jest wiesz męczące i sie skupić nie może hehe;p;p a co do techniki to pisałam na tamtym forum co lubie a co robie heh;p;p

Gość franiutka
ja lubię klęknąc w pozycji takiej jak "na pieska" a mój facet wtedy zaczyna mnie lizać...mówie wam,o d l o t !!!!

Gość pewna_17nastka
heh ja też spadam właśnie miałam pisać do jutra kochaniutkie buuuuziaki:*:*:* ps:z dziewczynami jeszcze sie nie dzieliłam przeżyciami;p;p

drogie panie!! witam ponownie!! chciałabym żeby starsze koleżanki poidzieliły się ze mną dzisiaj swoimi doświadczeniami. po prostu powiedziały co lubią co jest dobre itd:) jestem młoda i chciałabym usłyszeć coś od bardziej doświadczonych, coś wypróbowanego co da mi i mojemu partnerowi wiele przyje,mności:):)

Gość mońka11765
szesc dziewczyny widze ze ostatnio nikt nie ma albo casu albo ochoty odwiedzac tej strony. Ja osobiscie nie miglam pisac bo komp zrobił focha i sie z internetem nie łaczyl. PS. ostatnie dni z moim ukochanym były niesamowite

hmmm...doświadczenia? To powiem tak: mam 21 lat...wczesniej byłam z paroma ale raczej nie miałam z nimi doświadczeń seksualnych... w sensie że byli beznadziejni... od paru miesięcy jestem ze wspaniałym chłopakiem i jestem w zasadzie jego pierwszą i tak naprawdę oboje dopiero się uczymy... Ale czuje się teraz bardzo doświadczona...i robimy prawie wszystko co nam na myśl przyjdzie (oprócz anala bo ja jakoś nie moge się przekonać)... Jak dla mnie to dobór pozycji zależy od budowy danej kobiety i mężczyzny... dla mnie najlepsza jest jakakolwiek od tyłu... uwielbiam być zdominowana... pozycja na jeźdźca nie jest dla mnie czymś wyjątkowym i dla mojego chłopaka też...

słoneczka;) miałyście opory przed pierwszym robieniem loda??:P bo wiecie ja taka jakaś niedoświadczona jak na swój wiek jestem:D a chciałam zrobić przyjemność mojemu kochanemu;)

Gość mońka11765
ja wypiescilam mojego chłopw\aka po raz pierwszy w ten poniedziałek i byl zaskoczony wogule sie tego nie spodziewał bardzo mu sie to podobało zreszta czekal na te pieszczoty troche czasu bo nie mogłam sie odwazyc ale dla mnie to tez bylo cudowne doznanie zwlaszcza ze dawało mu do wiele przyjemnosci:)

ło hoho mońka jestem z ciebie dumna:):) wszystko poszło po twojej myśli... ja mam ochote spróbować pomysłu friese z lodzikiem hehe dwa lody na raz:D:D:D ale na razie jakoś okazji nie miałam...

Gość motyla nogaa
NO TO SPROBUJCIE TAK kostka lodu do ust i penis a potem lyk cieplej cherbatki i znowu lodzik POLECAM

Gość Dupcia
mam 17 ipol lat mieszkam w poznaniu koledzy wolaja na mnie DUPCIA dlatego ze daje kazdemu nawet zdazyla sie z majim starym dyrkiem z gimka mowie wam sex jest wspalialy:*

Gość ciekawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaM
od tylu najlepiej

Gość niezaspokojony 22
oj dziewczyny az chce wam sie pookazac co to dobry sex

Gość roksikkkk
seks oralny - najlepiej przy 69 seks analny - ODPADA. nie wiem jak facet może tego chcieć, nie wiem także jak dziewczyna może się na to zgodzić :/

Gość niezaspokojony 22
są kobiety co lubią anal i takie które nie kwestia gustu tego ze daje im on przyjemnosc

Gość niezaspokojony 22
Roksikkkk , hmm ja nie rozumiem takich dziewczyn które mogą chcieć i się godzą na trójkąt z dwoma chłopakami nawet takich które o tym myślą i się przy tym masturbuja

Gość lucija
sypiasz z nim ? 17 nastko

Gość AUTORKO
"heh dobra słowo ja jestem narazie ze swoim pierwszym ale jest dla mnie wszystkim hehe i w życiu i w łóżku uwielbiam jak mi minetke robi kiedyś sie krępowałam znaczy przed i za pierwszym razem ale teraz to nawet jak jest sis starsza w pokoju heh na beszczela;p;p" kiedyś zrozumiesz więcej i będziesz się wstydzić bo tak jak opisałaś wasz oral przy siostrze to robią zwierzęta lub tanie kur.........wy. Dom kurewek każda żałuje ze za wczesnie zaczęła..... porażka. Rzygać się chce, pieprzyc sie przy rodzinie..... twój fantastyczny chłopak zawsze ma gumkę a jak pękła to od razu leciał po postinor, zgadnij dlaczego tak bardzo nie chce miec z toba dzieciaka............................................

Gość dixinda
Tylko szalone naski pamiętajcie że meny w waszym wieku są hm...chwalipiętami .Już niejedna się wstydu najadła jak się okazało że cała szkoła /okolica wie że jest milośniczką oralu albo że w wieku 17 lat pozwala na penetrację analną .... niestet jeżeli chcecie szaleństw to najpierw pomyślcie z kim będziecie szaleć .Bo za 10 lat wyjdzie że maja was za szmatę która "no wiecie co ona już w szkole wyprawiała ".... Znam jedna laskę którac tak miała.....

Gość wgeuwy
A FANTAZJA TO ROZWINIETA U TYCH NASTEK. A W REALU TO ZDANIA NIE SKLECA O TYM CO TRZEBA.DO KSĄŻEK A NIE W 17 SEKSU SIE ZECHCIAŁO

podjarane tym co dla dorosłych kobiet jest codziennością:D wyluzujcie, podniecacie się sprawami które za kilka lat jak nie miesięcy będą chlebkiem powszednim. od razu taka mała rada, nie ma co przeginać i się spieszyć. z doświadczenia wiem im później tym lepiej i na wszystko w życiu przychodzi pora. ja też się tak emocjonowałam , chwaliłam , gadałam. a teraz z perspektywy czasu widzę jakie to głupie i infantylne jest.

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać