Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co myślec

co jest z nim?

Polecane posty

Gość sama nie wiem co myślec

Witam dziewczyny!!ja tez mam taki problem!!otóż znamy sie ponad 3 lata, jak mnie zobaczył od razu wpadłam mu w oko, ale ja wtedy miałam kogoś....później nie wnikałam w niego.......on się o mnie dopytywał mojej koleżanki ale ja rozstałam sie ze swoim chłopakiem i nie chciałam z nikim być!!spotykaliśmy sie na imprezach ale nic nie było, aż do pewnego razu jakiś rok temu jak zaprosiłam go na imprezę jako osobę towarzyszącą on sie bardzo ucieszył i był zaskoczony i tak od tamtej pory to się ciągnie.........on boi sie zaangażować, boi sie ze mnie skrzywdzi zastanawia sie dlaczego ja go wybrałam dlaczego właśnie go przecież on jest zły i niedobry a ja jestem ta dobra normalna dziewczyna!!!nie taka na raz!!! on dużo w młodości przeżył, nie ufa ludziom!!powiedział ze mnie kocha ale dopiero niedawno,ze chce mieć ze mną dziecko!!on 7 lat jest sam, nie miał nikogo z nikim nie był związany!!!oczywiście wszystkim przedstawia mnie jako swoją dziewczynę,ale później potrafi się nie odzywać, znam jego rodzinę zapoznał mnie z nimi ogólnie jak jesteśmy razem jest cudownie, ale w nim jest coś takiego ze on zrobi krok do przodu aby zmienić swoje życie to zaraz się cofa, sam mi powiedział ze boi sie tego ze ja go zostawię........czasami jak wie że mnie traci dopiero sobie to uświadamia ze mnie może tak naprawdę stracić!jak mnie widzi to na moim punkcie szaleje,ja mu sie nie narzucam sama nie wiem czy go tak naprawdę kocham-chyba tak!!rozmawiałam z jego mamą, mówiła że ojciec jego jest taki sam-boi sie okazać uczucia-ich słynny tekst: PRZECIEż WIESZ!!!!NIE MUSZE CI TEGO CAłY CZAS MóWIć!!niby oficjalnie razem nie jesteśmy, ale..............on wie, że ja jestem!!!!kochamy się, w łóżku nam jest cudownie, pewnego razu powiedziałam mu ze mu chodzi tylko o łóżko-obraził sie ze tak go oceniam!!! że tak nie jest!!!!on potrzebuje czułości, czuje to jak we mnie się wtula i chce abym koło niego tylko leżał przytulona nie tylko za każdym razem seks!!nie potrafię go momentami rozgryźć!!!on mnie kocha-----czy możliwe jest ze właśnie przez to on przede mną się broni.....on nie wierzy, że jego życie może się zmienić!on tez żyje przeszłością, a dużo przeszedł!!!wiem, że zaczniecie pisać ze mu nie zależy.....ale chyba każdego nie można oceniać jak większości prawda?nie wiem sama...............

Gość anusiaanusia
dziwny czlowiek.