Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooonika

Żony

Polecane posty

Gość mooonika

Witajcie wszystkie mezatki. Dodalam ten temat gdyz chciala bym zebysmy dzielily sie tu swiomi problemami z natarczywymi kochankami ktore wciskaja sie w nasze zycie. Jak sobie radzicie? Pozdrawaim

Gość 7763543
moze pomocna bedzie wymabna męża na takiego na ktorego dzialac beda tylko wdzieki żony

moniko-a czy tobie oby się coś nie pomyliło??/jak to kochanki się wciskają w wasze życie ??...hmmm....to ciekawe co piszesz....bo z tego co wiem to męzowie balamuca inne kobiety...to męzowie za nimi łażą ...to męzowie je\" wciskają \" w wasze wspólne życie.... może jeszcze powiesz że męzowie zostali zgwałceni w ciemnym kącie ? zaciągnięci siłą , zakneblowani i skuci kajdankami ? :):) pomyśl zanim coś napiszesz. aa-nie jestem ani kochanką , ani na szczęście już zoną...mąż poszukał pocieszenia u kochanki...gdy chciał wrócić nie mial już do czego.....to on mnie zdradził...nie ona...

ja mialam rozmas z zonatym ale jakos na samym pocztaku znajomosci zapomnial wspomniec ze ma zone i nosic obraczki. wiec nie wiem kto na kogo tu polowal

Gość wolna i zadowolona
Mnie tez dlugo podrywal zonaty facet. Lazil za mna prawie rok, mimo ze wprost i wyraznie dawalam mu do zrozumienia, ze nie jestem zainteresowana. Nie z kochankami jest problem, tylko z zonatymi facetami, ktorzy maja ochote na skok w bok. Nie mam zamiaru osadzac, dlaczego to robia. Pewnie sa rozne przyczyny. Ale zrzucanie winy na podrywana kobiete, ktora dala sie skusic, to naprawde przesada. Drogie zony - odrobine obiektywizmu!!!