Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mobile center

Pracuje w serwisie tel komórkowych i stwierdzam, że kobiety są durne

Polecane posty

Gość mobile center

90% nie czyta instrukcji obsługi a na następny dzień przyłazi, że coś nie działa, podstawowe i jedyne pytania to jak wgrywać dzwięki sms, , dzwonki, tapety itd...czy jedyną funkcją tego telefonu ma być tapeta i dzwięki którymi będziecie się lansować ? Poziom kobiet jest naprawdę coraz niższy...

Gość denat z watą cukrową
To masz problem, chłopaku.

Gość kobieta z żelaza
kobiety są beznmadziejne

Gość denat z watą cukrową
Cześć, Pedro :classic_cool: 🖐️

Gość czlowieku____
zmien prace, skoro Ci nie odpowiada

Gość mobile center
i już nie wspomne, że właśnie 90% klientów z idotycznymi pytaniami to kobiety, i do tego oburzenie jak mówię im, że wszystko jest w instrukcji obsługi.....serwisy są od NAPRAWIANIA a nie nauki obsługi telefonu !!!

Gość taka sobie internautka
jestem kobietą i stwierdzam, że ten pracownik serwisu tel. komórkowej jest durny :D

Gość kobieta z żelaza
racja koboety sa gloooooopie jak buty wszystkie z lewej nogi

Gość kobieta z żelaza
tsintern.... ty jkestes durna

Gość dejot
ale facet ma racje !!! i ogólnie denerwują mnie ludzie z pytaniami jaki masz telefon i zaraz seria pytań jaki jest aparat, mp3 itd !!! kurwa telefon używam do dzwonienia bo tak wskazuje nazwa tego urządzenia !!! niedługo to telefony będą miały wszystko oprócz funkcji dzwonienia !

Gość hgfhdyj
Ja pracuję w salonie sprzedaży i akurat z doświadczenia wiem, że po równo z głupimi pytaniami przychodzą i faceci i kobiety! I najczęściej odpowiedzią, że "znajdą to w instrukcji obsługi" nie chcą się zadowolić, a mi też za to nikt nie płaci, żebym starego dziada uczyła sms'a wysyłać...

ee tam, nie pierdol, nie jest aż tak źle... za kilka(naście) dni ci przejdzie i nabierzesz wprawy :D przerabiałem to jakiś czas temu :D

Gość możee
one wszystkie cię podrywają po prostu, bo jak wiadomo niektórzy faceci lubią słodkie idiotki??

Gość mobile center
no właśnie ciekawe czy dealera samochodów też się pytają jak prowadzić samochód ! jak nie rozumiesz instrukcji obsługi kup sobie 3210 a nei lansuj się sprzętem którego nawet nie umiesz skonfigurować...

Gość mędrzec morda mordowska
a co to telefon?

Gość nie moge pojac
przyszla jedna z pretensja ze nie dziala radio i krzyczy ze w instrukcji jest ze sa 2 zakresy gsm.:O

Gość kobieta z telefonem
Ja akurat nigdy nie pytam sprzedawcow salonach o obsluge telefonu, nie czytam tez instrukcji, bo wystraczy wejsc w menu tel i wiadomo jak sie poslugiwac. Jednak uwaza, ze jak ktos pracuje w salonie z tel. to powiniem miec swiadomosc, ze ludzie beda zadawac rozne pytania. Chyba, ze tzw. "doradca klienta" czy jakos tak nie znalazl innej pracy i w ostatecznosci przyjal oferte sprzedawcy i chcialby tylko drukowac umowy, lazic do magazynu po telefon i zgarniac prowizje od sprzedazy.

Gość Kobieta ..
No niestety jakie by nie były głupie te kobiety to musisz to znosić ponieważ ty tam jesteś pracownikiem i jest to twój zakichany obowiązek aby zaspokoić potrzebe klienta i aby wyszedł on zadowolony, bo jesli nie wyjdzie zadowolony to więcej do ciebie nie wróci i interes będzie się słabiej kręcił. Znasz takie hasło: "Klient nasz Pan" ? No to jak znasz to siedź cicho po własnie za to ci płacą żebyś obsługiwał klientów. A jak się praca nie podoba to ją zmień. Proste.

niestety musze sie zgodzic ze baby robia sie coraz glupsze w dziedzinie elektroniki.... ale tyczy sie to takze facetow wiec nie generalizujmy :P

Gość możee
Popieram, a prawda jest taka i że i faceci potrafią być durni! Nie ma reguły.

Gość odezwal sie babochlop
co to wielce studiuje jakas tam technologie phii

nie jaka stam technologie tylko automatyke. a baba jestem z krwi i kosci... moze tobie jest przykro ze studiuje cos co najczesciej studiouja faceci? i ze kobiety sa rownie madre (o ile nie madrzejsze:P) w tychze dziedzinach? :P

Gość klementysia
stary jesteś tam po to żeby odpowiadać na pytania, a jak się nie podoba, to na bezrobocie !!!!!!!!! :p

Gość krzesimir
hej mobile center z uwagi na fakt, ze pracujesz musisz być juz pełnoletni zapewne. wiec i rodziców tez masz ze starszego pokolenia...czy jezeli zapytalaby o instrukcję obsługi twoja mama lub babcia to tez powiedzialbys ze jest durna?

No co do durnych kobiet to ja bym sie troche obraziła. Za bardzo generalizujesz człowieku, tak sie składa że pewnie jestes typem leniwca co uwaza za swoj jedyny obowiązek siedzenie i wymądrzanie sie, branie kasy w łape i nic poza tym. Jesli chodzi o obsługe telefonu, to zdziwie Cie ale faceci do mnie przychodzą gdy nie moga rozgryźć funkcji swojego tel, i to mezczyzni śa przeswiadczeni o swojej wyjątkowej inteligencji, im instrukcja nie jest potrzebna, apotem dzwonią do centrum obsługi bo sie konfiguracja popierdzieliła albo cos sie poprzestawiało, albo leca do mnie z płaczem, phi. Cwaniaczek uważa że wszystkie rozumy pozjadał i mądrzejszy od Pana Boga, ciekawa sprawa.

Gość a bo wy to byście chcieli
pewnie żeby klienci tylko wchodzili, kupowali tel i wychodzili, a wy żebyście sobie bykiem leżeli. Nie ma tak lekko pierdzistołki. Z wami to widzę gorzej niż babami w urzędzie. Ten topik mnie zraził w tym momecie do takich "wielkich doradzców klienta" co to po pracy siedzą na necie i obrabiają ludziom tyłki. Od dziś będe jeszcze bardziej upierdliwa :P

Gość nie moge pojac
moj wojek ma 75 lat i swietnie sie zna i na komorce i na laptopie a sasiadka 19 i durna jest ajk nie wiem.. wiec nie uogolniajcie.

Gość mobile center
Kobieta .. nic nie muszę bo ! W SERWISIE naprawiam a nie uczę ! Po to jest instrukcja obsługi aby ją czytać...jedna przyszła z pretensją , że bateria trzyma niecałe dwa dni, po czym sprawdzam, że bateria nie była sformatowana, sorry Gregory ale niewiedza kosztuje w instrukcji było napisane , wymiana baterii do jej telefonu 100 zł :)

Gość dejot
ale wy jesteście naprawdę DURNE :D przecież napisał, że pracuje w serwisie, a nie salonie !!! w serwisie naprawiają telefony i ewentualnie wgrywają oprogramowanie ! Do aptekarza też idziecie aby stwierdził na co jesteście chore ??:D