Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plaskajakdecha

jestem płaska. czy to będzie się na mnie trzymać?

Polecane posty

Gość przerwa zaloguj się

Gość plaskajakdecha
noszę 75 a

Gość paska
Zalezy czy jestes naprawde [plaska czy sobie to wmawiasz ze jestes plaska. Jak rzevzywiscie jestes plaska to mysle ze ciezko bedzie zeby to na tobie sie utrzymalo. Bedzie na pewno niekomfortowo. No chyba ze ubierzesz jakiegos dobrego push upa albo wkladki silikonowe przykjlejane do ciala. Ja nigdy z takim czyms nie eksperymentowalam wiec nie wiem, ale smiem podejrzewac ze jak push up bedzie to moze bedzie nienajgorzej?

Gość ale to jest rozmiar S
a ty z rozmiarem 75A masz jakies 85 cm pod biustem, więc "eską" raczej nie jesteś.

Gość straszliwa ta sukienka
a pasek po prostu MAKABRYCZNIE PASKUDNY> :O

Gość paska
Ja tez mysle ze pasek nieladny i raczej dzianina nie najlepszej jakosci ale moze sie myle. W kazdym badz razie cena wskazuje raczej na slaba jakos towaru

Gość plaskajakdecha
mam 70 pod biustem

Gość plaskajakdecha
taaak, ale mi chodzi tylko o fason tej sukienki, nie konkretnie o ta sukienke

to czemu nosisz biustonosz na kogos, kto ma 15 cm wiecej? jakim cudem ci to biust podtrzymuje? Powinnaś mięć 60 albo 65 w obwodzie, i miseczkę odpowiednio większą.

Gość plaskajakdecha
ale nie bardzo mnie stać na kupowanie przez internet biustonosza 60-65. myślisz,że nie szukałam? ale tyle kasy... a w normalnych sklepach nie spotkałam czegoś mniejszego niż 70 albo 75

Rozumiem, chociaż ja nie mogłam wytrzymać w za luźnych obwodach, ale i biust mam trochę większy... To noś chociaż 70ki. 70B czy C (70C to niewielki rozmiar) i tak powinno leżeć lepiej niż 75A, które nawet nie uwzględniając rozciągania się, jest na ciebie za duże, skoro masz 70 pod biustem. A to jak takie kiecki się trzymają zależy od jakości gumki (takiej szerokiej taśmy od wewnątrz) u góry, a nie od wielkości biustu :)

Gość kootek
chyba nie zaryzykowałabym na twoim miejscu...będziesz ciągle poprawiać, a przy okazji się stresować. Przy małym biuście lepsze sukienki na ramiączkach - wygodniejsze.

Gość plaskajakdecha
ale to jest rozmiar S -- a orientujesz sięmoże w rozmiarówce Melissy? :) ja za cholerę nie mogę wymyślić jaki rozmiar Melissy by na mnie pasował.