Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowkaaaaaaaaaaaa

zwijam sie po podlodze ze SMIECHU

Polecane posty

Gość majowkaaaaaaaaaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=q0J0D56PDZ8 widzieliscie to? okrutne ale czasami lapie taka smiechawka i nic sie nie da zrobic. im bardziej chcesz to zatrzymac tym gorzej. WKLEJAJCIE INNE SMIESZNE FILMIKI

Gość majowkaaaaaaaaaaaa
no wklajajcie

nie francuskie a belgijskie poza tym ustawiane, to jest grupa kabaretowa poza tym juz to wklejalem :p :classic_cool: :D

Gość majowkaaaaaaaaaaaa
wlasnie chyba nie jest ustawiane. poza tym sa inne filmiki o takim nerwowym smiec hu i wcale sie nie dziwie bo czasami ciezko nad nim zapanowac

A no to weszłam tam :D Też widziałam ale nie wiedziałam, że to ustawiane jest :O Kiedyś jakiś filmik z tym facetem widziałam, który mówił, że został za to wyrzucony z pracy itp itd. Dżizas aż tak naiwna jestem ? :(

Gość majowkaaaaaaaaaaaa
moja wielka tajemnicą jest to,ze wącham gołębie odchody;-) czy mam jakąś szansę na rozwój mojej osobowości? proszę o kulturalne i merytoryczne odpowiedzi :)

Gość grfhrx
no wlasnie, on tlumaczy ze nie mogl sie powstrzymac eh :)

Gość grfhrx
w komentach pisza ze niby to wiarygodny skecz ale to prawda nie?

przeciez sumienie k podal link, w ktorym jest mowa, ze to fragment wiekszej calosci i wszystkojest ustawione :o

do uslug niecnych zawsze :classic_cool: a tamten filmik to caly skecz po prostu :p spokojnie tez bym nie wiedzial, uswiadomil mnie jeden taki z belgii akurat ;)

chcialem tylko poprawic ci nastroj, bez przesady... zaraz musisz mi wierzyc :p :D

i mam ci uwierzyc ze nie uwierzylas? :o :p i tak sie nie obnos ze taki dobry, bo to jak plachta na byka na niektorych :p podobno :D

Gość majowkaaaaaaaaaaaa
albo to- najlepszy teledysk disco polo w historii. ktory z nich wam sie najbardziej podoba?

:D:D:D Hahahaah dovry ten filmik ostatni :D Tak Sumienie, masz mi uwierzyć, że ja Ci nie uwierzyłam :P A przynajmniej mógłbyś takie wrażenie sprawiać... :O (byłoby mi miło:D) ;) :classic_cool: Zapamiętam to sobie :D