Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhooooooooooooo

małe pytanko

Polecane posty

Gość hejhooooooooooooo

mam 2 miesiecznego synka i karmie go piersią i czy mogę jeść schabowe,naleśniki np:z twarogiem,i pić sok z malin?:):)może jeszcze coś więcej , proszę o podpowiedż.dziękuje i pozdrawiam:):):):):) [cześć]

Gość pamparam
smazone raczej odpada

Gość hejhooooooooooooo
a sok z malin?

Gość mozna pic sokie jedynie
rozrobione z woda

Gość pamparam
tez raczej nie

tak naprawde to mozesz jesc wszystko tyle ze na poczatku malymi porcjami i obserwowac dziecko czy nic mu nie bedzie... jak nie bedzie mialo bolow brzucha czy uczulen to mozesz wszystko... moja corka ma teraz 7 tygodni i ja jem prawie wszystko oprocz kapusty fasoli grochu gazowanych napojow cytrusow i wszelkich przetworow mlecznych bo niestety corka ma skaze bialkowa... no juz nie pisze ze nie spozywam alkoholu bo to chyba oczywiste...

pamparam nie przesadzaj co ma dziewczyna sie glodem zamozyc i byc tylko o chlebie i wodzie??? a nie chleba tez jej nie wolno bo to przeciez gluten!!! jak dziecko nie jest alergikiem i nie miewa kolek to czemu sobie wszystkiego odmawiac???

Gość hejhooooooooooooo
a po jakim czasie mogę spodziewać się bólów brzuszka?bo wysypkę to zauważę.

Gość hejhooooooooooooo
kolkę synek miał z tydzień ale jakoś (odpukać)szybciutko minęła, więc chciałabym zacząć jeść coś więcej niż tylko drób gotowany.

to zacznij powoli wprowadzac po jednym produkcie i obserwuj... dzieci najczesciej maja kolki wieczorami i w nocy wiec jesli zjesz cos danego dnia i mialoby to spowodowac bol brzucha u twojego syna to najpewniej bedzie to najblizszego wieczora lub nocy... z wysypkami to nie jest wcale tak prosto bo moze wysypac nawet po 3-5 dniach od stycznosci z alergenem... ale jesli nie jestes alergikiem ani twoj maz ani nikt z waszej rodziny to ryzyko alergii jest znikome...