Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudyyyyyyyy

ZWIAZEK Z GRUBA LASKą - WASZE SPOSTRZENIA!!!

Polecane posty

Gość chudyyyyyyyy

PLUSY I MINUSY TAKIEGO ZWIĄZKU ?

Sam sobie powinieneś odpowiedzieć na pytanie: Co jest ważniejsze wygląd czy serce człowieka??? Jeśli się kogoś kocha to akceptuj go takim jakim jest.

Gość O Jacuś to chyba nie
przejęzyczenie, wyszlo co tak naprawde myślisz o pulchnych kobietach - po prostu cie pociagają wiec sie nie opieraj.:classic_cool:

napisalem nie ma zadnych minusow bo pomylily mi sie okienka z innym forum na ktorym pisze o odtwarzaczach mp3 :o

taaa...nie tlumacz sie pomponiku!:classic_cool:

ojej, no to chyba sie pochlastam z tego powodu.:classic_cool:

:D no niestety ale nie podobają mi sie kurduple.:classic_cool:

Gość i...............jot
...nie sztuką jest mieć przystojnego chłopaka. Sztuką jest mieć chłopaka, z którym umie się rozmawiać. Najcenniejsze jest to co w środku. To piękno duszy. Nie ważne są rzeczy ulotne. Bo czy za 30 lat wspólnego życia ona będzie nadal szczupła, atrakcyjną, długowłosą pięknością? A on tym samym przystojnym mężczyzną co kiedyś? Wątpie! Atrakcyjnym jest ten co kocha i czuje. Pięknym jest ten co ma czystą duszę a nie ten co jest przystojny bo piękny na zewnątrz może okazać się potworem w sercu...

Gość i...............jot
Ty AMANT albo jesteś sfrustrowany albo po prostu płytki

Gość ddddddddddddddddddffffffffffff
Miałem raz grubą dziewczynę, była fajna, łądna, inteligentna i mieliśmy zajebisty seks. Z żadną inną nie było mi tak dobrze w łóżku...Nie mówię, że to akurat przez to, że byłą grubsza, ale ten jej biust...

Gość asdfds
no ale jakies 95% grubych kobiet jest przekonana ze sa koszmarne... a to troche utrudnia zycie uzytkownikom... w zasadzie sa psychiczne z tego wzgledu..

Gość ja mam trzech kolegow ktorzy
uwielbiaja puszyste dziewczyny, tzn takie z duzym biutem i duzym tylkiem, przede wszytskim tylkiem a jeden z nich nazywa szczuple kobiety KOBIETY GRABIE he sa gusta i gusciki....

Gość cometichiami
Anna, a dlaczego zakladasz, ze ktos kto jest z gruba dziewczyna wybral wnetrze, a nie jej wyglad?? Czy kazda szczupla dziewczyna=atrakcyjna, a gruba=oblesna?? Znam taka jedna pare, on zabojczo przystojny, ona przy kosci, bardzo ladna i se mega szczesliwi. Oczywiscie znajome-wieszaki chyba nie moga zdzierzyc faktu, ze grubaska ma takiego faceta i mimo ze jest bardzo fajna osoba, to jada po niej przy kazdej okazji.

o matko ale zes sobie spoblem znalazł :/ a co to ma do rzeczy czy chuda czy gruba? kazdy ma inny gust i tyle. i nie ma co tu sie doszukiwac plusow i minusow bo to rzecz wzgledna. nara tepaku.

Gość Typowy SK
Minusy - wiadomo Plusy - jeden, ceny żywca wieprzowego rosną.

Gość nie da się....
Najważniejsze jest to ŻEBY FACET AKCEPTOWAŁ KOBIETĘ!!!!!! nie ma znaczenia czy za gruba czy za chuda!!!! Jeśli ktoś zadaje takie pytanie to niech szuka dalej!!!! Widać ta nie jest dla niego!!!!

Gość Typowy SK
No właśnie facet może co najwyżej grubaskę AKCEPTOWAĆ. Nie będzie mu się podobać.

Gość ale nie oszukujmy się
Możemy tu wygłaszać piękne teorie o tym ze wartość człowieka jest w nim niw w tym jak wygląda... ALE... to są tylko piękne teorie i pobożne życzenia... Prawda jest taka że każdy facet chce być dumny ze swojej kobiety.. a jeśli mówi że jest inaczej to zwyczajnie kłamie.. a wieczorami jak jego 'wybranka' śpi ogląda zgrabne laski w internecie żeby miał o kim śnić... I nikt mi nie wmówi ze marzy w wyobraźni o seksie z grubaską.. ps. nie chciałam nikogo obrazić wiec przepraszam wszystkie puszyste panie...

Gość fdghdy3e6hdf
tzn ze jak koles ,ma panienke blondynke i mowi jej ze ja kocha bo podoabaja mu sie blondynki to kłamie i w nocy oglada szatynki i brunetki w necie??buhahahahah smieszni jestescie..kazdy lubi cos innego ja nienawidze chudzielów chłopaków i z małymi fiutami...beeezzzznaaadzieja!!!!

Gość bane from hell
kolejny gruby pasztet podszywa sie pod faceta i szuka usprawiedliwienia dla swojego lenistwa i łakomstwa - załosne nikt normalny nie napisze ze jest zajebiscie bo nie jest, jak widze takiego spasionego potwora co po kilku pokonanych schodach cały zlany jest potem i sapie jakby przebiegł 10km to na sama mysl o pojsciu z nia do łuzka dostaje odruchów wymiotnych, do tego w lodówce nigdy nie ma miejsca na piwo bo cała zawalona jest żarciem i dietetyczną colą...

Gość fdghdy3e6hdf
tylko ze wasze zony tęz sie roztyja po slubie i dizeciach..lepiej miec taka panienke ktora jest juz przy tuszy i nie tyje wiecej niz najpierw wieszaka a potem słonia..

Gość co za bzdury tu wypisujecie
fdghdy3e6hdf : i tu sie mylisz:) jeśli kobieta ma charakter , lubi byc zadbana i atrakcyjna to nawet ciaza jej w tym nie przeszkodzi! Mam 28 lat , jestem zona i matka przed ciaza wazylam 51 kg a teraz 49 wiec albo wypisujesz takie bzdury bo chcesz sie poczuc lepiej albo jestes fleja ktorej nie chce sie ruszyc tylka ot co aha i babki nie rzucajcie sie tak nie tylko panowie to wzrokowcy... kobietki atrakcyjne tez zwracaja uwage na urode swojego wybranka .... bo moga sobie na to pozwolic nie musza brac pierwszego ktory sie nawinie by uciec przed samotna "puszysta" staroscia:)

Gość ale nie oszukujmy się
Jestem żoną ;)) I nie roztyłam się po dzieciach :P Wesz też muszę trochę potu wylać na siłownie żeby moje prawie 40 letnie ciało było jędrne i ładne, i nie wp...alam kilogramów żarcia choć często mam ochotę... Nie stosuje też makabrycznych diet, żyje normalnie i normalnie wyglądam :P

Gość trzeba było dzisiaj w tv2
rano oglądać, jak zmieniają się puszyste dziewczyny jak się odpowiednio przy pomocy fachowca ubiorą, Kammelowi aż kopara opadała na trampki......

Gość jasne ze tak
i nie tylko :o wiem ze nie wszystkie takie są ale ta którą znam jest straszna, poci się :O i zupełnie nie dba o siebie, zakłada jakieś oblechy i tak chodzi jak obwieś :O bbbllle nic nie mam do pań puszystych które o siebie dbają ;)) choć przydało by się ruszyć tyłeczki i wypocić się trochę :P