Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudyyyyyyyy

ZWIAZEK Z GRUBA LASKą - WASZE SPOSTRZENIA!!!

Polecane posty

Gość KazdyFacet
ha ha :) Przestancze narzekac, ludzie maja inne problemy, wady, n.p. duzy nos, czy wystajace uszy, tego nie moga zmienic, wy, grube tylko musicie zaczac mniej jesc.

Gość after_pollution
Kiedyś też były czasy, że ważyłam więcej. Po szkole średniej zrzuciłam dużo i teraz cieszę się szczupłą sylwetką. Najlepszym wyjściem - wiem z doświadczenia jest po prostu wziąc się w garśc, chudnąc ale systematycznie i pod kontrolą lekarza. Japoprzez zaniedbanie badań lekarskich nabawiłam się anemii i niedoboru białych krwinek we krwi co powoduje w okresie jesienno - zimowym przewlekłe przeziębienia i anginy. Jest jednak podstawowa zasada - żeby skutecznie schudnąc - trzeba się ZAAKCEPTOWAC. W innym wypadku nigdy siebie nie zaakceptujecie.

Gość lolemoniak
związek z grubą jest o wiele lepszy niż ze szczupłą, spróbujcie uprawiać seks ze szczupłą, a potem z grubą i z grubą jest 100x więcej przyjemności, ja nie wiem jak te szczupłe laski mogą pociągać facetów, że mną jest zupełnie odwrotnie i żeby nie było to sam jestem szczupły :)

Gość myślę że...
wyglad kobiety nie ma znaczenia, nawet jak ma pare kg wiecej, wszystko zalezy od jej psychiki czy kogos do siebie do pusci, majac cholernie niska samoocene czy tez nie, czesto jej gadka o checi zrzucenia paru kg, o przypominaniu, ze wyglada sie jak proś odrzuca potencjalnego partnera, ktory tych wad nie widzi ;) trzeba byc elastycznym i tyle a ja mysle, ze nawet po schudnieciu okragla kobieta zawsze bedzie miala jakies kompleksy, jak nie zwiazane z wygladem, to czyms innym - przez te wszystkie lansowane szkielety rozmiar 34 nie trudno popasc w schizy... zreszta kazdy czlowiek jest zakompleksiony, ale nie wszyscy glosza tego wszem i wobec...;)

Gość jamPan
minus jest taki że aby wejsc trzeba czekać na siódmą falę, bo w chudą wchodzę przy pierwszej:)

Gość Lolemoniak
Wyobraźcie sobie, jak ujeżdża was chuda laska a jak gruba. Chuda zmieści połowę normalnego penisa, a gruba całego pochłonie i będzie więcej przyjemności, poza tym jak jest dużo ciało to się je czuje jak się uprawia seks i są większe doznania. Kiedy gruba laska Cie ujeżdża to nie musi Cie przywiązywać do łóżka, siedząc na Tobie Cie przywiązuje do niego. Uwierzcie, że z grubymi jest więcej przyjemności, jak już dojdzie do seksu.

Gość Panna Zuzanna
Co to według was "gruba laska"? Bo sama wiem, że faceci różnie do tego podchodzą...Ja osobiscie uwazam, ze zwiazek nie może opierać się tylko na tym jak ktoś wygląda...nie mówie, ze to nie wazne:P ale...osobiscie nie jestem typem chudej panienki, ale tez nie uważam, ze troche cialka tu i tam to od razu gruba...A tak btw to jezeli facetowi podobaja sie "grube" i wtaki sposob o nich mowi to nie liczylabym na cokolwiek z ich strony...kobiety nawet te bardzo szczupłe są uczulone na słowa gruba, grube itp...:)

Gość ja tez jestem grubasem
przynajmniej na obecne czasy, mam 177 cm wzorstu i 69kg... Na dzisiejsze standardy jestem kaszalotem do odstrzalu, ale coz, na powodzenie nie narzekam, chyba komuś się podoba moja duza dupa :P

Gość lolaaaa
Hmmmmm.... to co wy na to...???... mam 178cm wzrostu waze 90kg....oczywiscie wedlug wasjestem oblesna brzydka straszna poce sie jak swinia i wszystko mi sie wylewa....aleee....mam biust miseczka D i zawsze czuje wrok mezczyzn jak zaloze bluzke z dekoldem...nie poce sie jak swinia jak zalozysz dobre ubrania to nic ci sie nie wylewa...a ktos napisze nie zryj tyle i jest szczesliwy ze komus przygadal a ja mam astme chore serce i tarczyce....biore na to leki bo jak by zyc bez nich sterydy i hormony to wszystko tak zrobilo w ciagu ROKU przytylam ponad 30KG przez leki wczesniej cieszylam sie idealna waga mam chlopaka szczuplego i jemu to nie przeszkadza...wiec ZASTANOWCIE SIE IDIOCI ZANIM COS NAPISZECIE BO CZESTO KTOS SZYBKO TYJE I NAWET NIE WIE ZE JEST CHORY .....TAK BYLO ZE MNA!!!!!!

Gość a ja jestem pasztet....
175 o 68 kg???????????????

Gość Kurczak86
hm to takie pytanie jak co ze zwiazkiem z niskim facetem ;-) mi tam nic nie przeszkadza, ale ogolnie nie podobaja mi sie grubi ludzie, bo to dla mnie wyglada niezdrowo (nie mowie o kobitkach co maja troche tylka i biustu- to jest kobiece a nie grube,a o tych co im sie wylewa tluszcz nogawkami) ja nie moglabym byc z grubym facetem( 13 miesiac ciazy i taczka na brzuch)- nawet jesli to chorobowe, bo nie chce zeby moje dzieci mialy takie geny ;-)

Gość ssrattaratta
"Wyobraźcie sobie, jak ujeżdża was chuda laska a jak gruba. Chuda zmieści połowę normalnego penisa, a gruba całego pochłonie i będzie więcej przyjemności" Ty chyba nigdy seksu nie uprawiałeś :) :) :) Otyłość nie ma NIC wspólnego z tym, jak kobieta jest zbudowana w miejscach intymnych.

Gość BBWfan
puszyste, grube jak zwał tak zwał są piękne. To że kobieta, czy dziewczyna jest pełniejsza, większa, ma brzuszek to nie znaczy że musi być brzydka! ale też nie musi być ładna...ważne żeby dbała o siebie, do tego jakiś ładny pasujący ciuch i mamy cudowną kobietkę! byłem ze szczupłymi dziewczynami ale gdy poznałem pierwszą pulchniutką boginię to już nigdy nie wrócę do szczupłych! nic nie czuć, żadnej pupy, ud, łydek, brzuszka, piersi....Big Beautiful Women rządzą! nie dość że są piękne, te kształty, wcięcia, zagięcia, fałdki mmm...to jeszcze są urocze :) no ale są gusta i guściki...po prostu chciałem pokazać że są faceci którzy lubią takie kobiety :) nie bez powodu jest masa filmów z takimi, stronek, a wielu moich przyjaciół też właśnie takie wybiera :) ważne żeby kochać kobietę, wtedy nieważne jak wygląda

Gość ceeny żywca rosną - wymiata
nie lubię grubych ludzi i tyle, zadnego seksu w nich nie ma, mam wrazenie ze wola opieprzyc 4 pizze zamiast gimnastykowac sie w lozku, skads taka wielka dooopa sie bierze, ze spalania kalorii na pewno nie

Gość oj lola mam miseczke f
wazac 60 kg. czym ty sie chwalisz? ze procz wielkiej dupy masz w miare biust?

Gość zielony teraz sie nazywasz
chudy jesteś autorem tego wątku czy kryjesz się pod pomarańczami idioto???

Gość JaSemPitbul
Grubasy powinny szukac same grubasa partnera/partnerki. Albo sobie wymyslili ze oni sa "puszysci". Puszysty to moze byc snieg a nie tlustodupy grubas. Pulchniaczki bardziej pasuje. Wygladaj jak Buka z Muminkow nawet niektorzy takie same pyzate mordy maja. Jak sunie taka Buka w twoim kierunku to niewiadomo czy uciekac czy stac bez ruchu to moze nie zauwazy i przetoczy sie dalej. Pozatym aspekt seksualny no to litosci przeciez to trzeba byc zboczonym by takie cos podniecilo normalnego faceta. Cyce jak donice sa oblesne i na plecy je pewnie zarzucaja hahah. Albo gruba berta w szpilkach i mini... to ja juz bym w tym bardziej kobieco wygladal haha! A rozwiazanie jest proste przestancie zrec jak zombi jakies! Nawet zwierzeta znaja umiar.

Gość a co to znaczy gruba?
moja kolezanka ma 173cm wzrostu, wazy 60kg i mowi, ze jest gruba. wg nas-znajomych nie jest, ale ona uwaza inaczej.