Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taio

włosy,farbowanie...

Polecane posty

Gość Taio

http://www.blogownik.pl/pliki/blog/0606/3649/963/alba_sd581681704.jpg taki mam kolor włosów naturalny :) bo przez tyle lat mojego zycia nie zdazyło mi sie ich farbowac :P i mam takie skromne pytanie, bo chcialabym 'farbnąć' włosy ale miec ten sam kolor....to musze wybierac farbe duzo jasniejszą od moich natural. włosów? nie chce zeby mi wyszły czarne :o

Gość Taio
i która marka farb jest najlepsza...? a moze lepiej najpierw użyć szamponu koloryzującego :o juz sama nie wiem

Gość wybierz szampon koloryzujący
np.z Welli(nie polecam Palette)w kolorze jak najbardziej zbliżonym do Twojego naturalnego,ewentualnie ton lub dwa jaśniejszym,unikaj kolorów ciemniejszych bo brązy zazwyczaj wychodzą ciemniejsze niż jest to pokazane na opakowaniu.Szczególnie unikaj Palette bo ich brązy wychodzą czarne i się nie zmywają tak jak powinny się zmywać szampony koloryzujące:o P.S masz śliczny kolor włosów i ja na Twoim miejscu w ogóle bym ich nie farbowala,postawiłabym raczej na pielęgnację i ochronę przed słońcem aby jak najdłużej zachować taki kolor:)No i nawet szampony koloryzujące niszczą włosy,to jednak zawsze jakaś chemia:o

Gość Taio
kupiłam Palette :P ale wlasnie mialam wątpliwości dlatego wolałam zapytać.. wlasnie chcialam uniknąć farbowania..ale czupryna mi sie z deksza rozjaśniła na głowie i nie podoba mi sie to..kurde,a koncowki i w ogole cala dlugosc jest ok dbam itd..i przez to ze np grzywke mam zniszczona sloncem to chcialam 'kolorowac' wlosy...:o dzięki za podpowiedz :)

Gość tylko nie Palete
!!! Jak Ci wyjdzie nie ten kolor co chciałaś to będzie Ci ciężko z niego wyjść. Ja farbowałam Palete na brąz a naturalne miałam blond włosy, pozniej chciałam przejść do naturalnego koloru i ciężko był,przez rok chodziłam do fryzjerki i pasemkami próbowała, miałam kilka kolorów na głowie i dopiero po roku mam swoje włosy i do tego baaaaardzo zniszczone :-o

Gość tylko natura
kup jakąs farbę naturalna, roslinną , henne do jasnych włosów albo gotowca np firmy Sante. Nie zniszczysz włosów a nawet je wzmocnisz. Farby chemiczne najpierw musza uszkodzić włos żeby przyjąl kolor