Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dilemma

Szybko rozjaśnić włosy!!!

Polecane posty

Witam wszystkich. Chcę w miarę szybko i jak najbardziej naturalnie rozjasnić dość ciemny blond do chłodnego, platynowego. Nie chcę ich farbować, ponieważ same w sobie są sztywne i suche. Dodatkowe narażanie ich na zniszczenia nie wchodzą w grę. Wiem że domowymi sposobami nie rozjaśnię ich aż do chłodnej platyny, ale chcę aby podchodziły w ten odcień. Bardzo proszę o rady i z góry dziękuję.

Gość jołjoł
jak szybko to tylko farba, jak naturalnie to bedzie troche wolniej :wyciąg z rumianku, kompresy z nafty, płukanka z rozcieńczonej wody utlenionionej

a nie zrobią się rudawe czy złote po wodzie utlenionej??

Gość slslssl
Zrobią się. Dlatego przestań fantazjować, o chłodnej platynie szczególnie. Włosy rozjaśnia się przy pomocy farby, koniec, kropka.

Gość slslssl
Wszystko inne to idiotyzm.

Gość jołjoł
w sumie tak, zdecydowanie farba, teraz sa takie dobre farby np. z garniera. poferbujesz raz a potem tylko odrosty.

wiec chyba bede musiala zdecydowac sie na farbowanie...a juaka farba najlepsza?? bo juz wspomnialam jaki beznadziejny typ wlosow mi sie trafil i nie chcialabymich jeszcze dodatkowo niszczyc...na dodatek prostuje je codziennie wiec dobra farba to wazny element

Gość sarcia
jeśli chcesz mieć platyne to tylko dobry rozjaśniacz najlepiej u fryzjera to zrobic,domowym sposobem nie eksperymentować o plam sobie narobisz

Gość didiidida
platyne ciężko uzyskac. Polecam wizyte u fryzjera, rozjaśnianie, a potem stosowanie płukanki fioletowej i platyna będzie :)