Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaolkaG

samotni rodzice

Polecane posty

Gość PaolkaG

Witam! Mam problem dotyczący alimentów (chyba zmory samotnej matki). Do tej pory \"tatuś\" płacił na naszą córkę dobrowolnie 300zł. Złożyłam ostatnio pozew o powyższenie alimentów, która we wrześniu rozpoczyna naukę w szkole podstawowej. Tatuś mieszka i pracuje w Anglii. Jego zarobki nie są mi znane, ale zakładam że zarabia nieźle (nie pracuje na zmywaku, lecz w jakiejś firmie zajmującej sie chyba zakładaniem alarmów). Ja jestem osobą samotną i zarabiam na umowie na czas określony (do stycznia 2009- moja 1 umowa na czas określony) niecałe 1500zł. W pozwie wnioskowałam o podwyższenie alimentów do 900zł. Myślicie, że to realna kwota? Czy Waszym zdaniem uda mi się uzyskać alimenty dla córki w takiej wysokości? Dodam, że córka choruje i przeciętnie raz na 3 miesiące jeżdzę z nią do specjalisty do miejscowości oddalonej od naszej o jakieś 60km. Ważne jest też chyba to, ze oprócz kilku wizyt w roku, ojciec nie bierze totalnie żadnego udziału w wychowaniu naszej córki. Co Wy na to?

Możesz spróbować weź zaświadczenie/opinie od lekarza, który leczy twoją córkę.

Gość chłopczyk malowany
puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska! puszczalska!