Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cchhmmuurraa

nie chcę faceta, pragnę dziecka...!

Polecane posty

Gość zianie hehe lolo eee
to bank spermy inaczej sie nie da chyba ze wiatropylna jestes?hehe

Gość Mgotka
wiessz ja musze spadac bede jutro wiec jak bedziesz chciala pogadac to chetnie moze jeszce cos wymyslisz:) 3maj sie :)

nie bank spermy dzieci rodzą się z uczucia nie koniecznie miłości ale chociaż namiętności pragnienia?

Ja chcę mieć dziecko. Czy dziecko to rzecz, a nie pomyślałaś czy to dziecko będzie szczęśliwe, jakie wzorce na jego przyszłe życie da matka z takimi uprzedzeniami. Najpierw uprządkuj swoje emocje, kup sobie psa lub kota, bo dla drugiej osoby możesz być ciężarem.

Gość Mgotka
chmura jestes?

Gość dobry przykład
Ale czemu Ty tak czarno widzisz swoje ewentualne małżeństwo? Bo rodzicom się nie powiodło? Ja też miałam kilka krótkotrwałych związków do kitu, aż poznałam męża, z którym już kupę lat jestem i jestem szczęśliwa. I jak patrzę po mojej licznej rodzinie to przeważająca większość to szczęśliwe, długoletnie małżeństwa.

taaaaaaaa będę ciężarem bo mam złamane serce i nie chce faceta lecz mam instynkt macieżyński tak ? bo nie złąpałam końcówki, tysące kobiet samotnie wychowują dzieci na dobrych ludzi a ja nie mogę boe nie wierzę w miłość tak? i wyobraź sobie wiem że to nie rzecz dlatego jej nie kupię!!

Tak ale wychowasz taką osóbkę jak ty, takiego samsona

Gość w dupę kobyłę cmoknij
myślisz że znajdziesz wariata, co dla twoich wariujących hormonów będzie przez lata alimenty płacił, spadaj na drzewo, krowo

ale ja nie potrzebuje pieniedzy!! a dziecko wychowam jak kazda matka co myslicie ze od urodzenia bede sleczec nad nim i mowic :\'nie ma milosci, nie istnieje itd\'? ????

zresztą ej tematem nie jest 'wejdzcie proszę i wyzywajcie mnie za to, że pragnę mieć dziecko!' a hormony to chyba co innego jakinstynkt macierzyński? ale ok. dzięki za rady.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci