Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupek1234

kobiety, błagam doradzcie mi!

Polecane posty

Gość dupek1234
do: mialam podobna sytuacje a moze on Cie naprawde kocha, i moze sie dla Ciebie zmienic. Moze jeszcze raz to przemysl

ahaha, dusze artysty! :D nie ma chlopak zadnej duszy artysty, tylko silny poped plciowy, ktory pcha go na inne tory niz te, ktore sa dla niego wygodne. taki troche dysonans.

Gość mialam podobna sytuacje
ja nie wierze w to, ze mozna kogos kochac i jednoczesnie chodzic gdzies tylko po to, zeby obczajac inne panienki. A jesli nawet to ja nie chce takiej milosci. Uwazam,ze zasluguje na cos wiecej

Gość WE WILL
ello "miałam podobna sytuacje" faceci jak traca miłosc to dopiero doceniaja jej wartosc wiec prosze Cie ni skreslaj człowieka tylko daj mu powoli i ostroznie szanse bo w tej chwili sa spore na zajebisty zwiazek, wiem trzeba odbudowac uczucia i zaufanie ale czasem naprawde warto, a facet niech sie stara, nadmien tylko zeby nie naciskał bo sie w sobie zamkniesz :)

Gość dupek1234
do niuł brend co Ty wiesz o duszy artysty i o mnie? nie masz racji

Gość dupek1234
do ,,mialam podobna sytuacje" Tylko czy sa faceci ktorzy sie nie ogladaj za innymi? Chyab prawie nie ma. Moze pojedyncze idealy, albo tacy ktorzy naprawde pracowali dlugo nad sobą i potrafili zwalczyc w sobie ten pierwotny instynkt

Gość WE WILL
niuł brend- ty chyba oceniasz innych własnymi kategoriami, norma jest ze w pewnym wieku trudno zapanowac na chenmia , jeden ma jej wiecej drugi mniej wazne zeby miec na tyle rozumu aby wycofac sie w odpowiednim momencie a najlepiej wogóle nie zblizac sie do niebezpiecznej granicy, zawalił chłopak i tyle , aty co jestes swiety??, obawiam sie ze niezły wichłacz z Ciebie i bardzo wspólczuje Twoim partnerka

Gość dupek1234
WE WILL - masz racje. Chyba wlasnie o to chodzi, zeby nie przekroczyc granicy i nie pozwolic sie rozwinac zadnym zlym myslom, a jestem pewien ze takie nachodzą kazdego faceta

hehehe, przede wszystkim, jestem kobieta. tak, kobieta. po drugie, oceniam sytuacje na podstawie wlasnego doswiadczenia, obserwacji, na podstawie obrazu rzeczywistosci, jaki przez cale zycie ustatkowal mi sie w glowie. owszem - generalizuje, bo generalizacja, to najbardziej obiektywna ocena, na jaka mnie stac. wyjatki zdarzaja sie bardzo rzadko. za rzadko, aby brac je pod uwage w ocenie tego typu sytuacji.

Gość mialam podobna sytuacje
dupek a moze po prostu mierzysz wszystkich swoja miara, ja nie mowie, ze facet nie moze spojrzec na inna dziewczyne, bron Boze, sama sie spojrze jak zobacze jakas naprawde ladna. Chodzi o to, ze moj byly chlopak specjalnie szedl w jakies miejsca, gdzie byly wg niego ladne dziewczyny tylko po to, zeby je sobie poobczajac. Tak samo sytuacja ma sie z Toba, nie patrzyles tylko, ale marzyles o tym ze chcesz sie z nimi przespac. Nie wiem, czy specjalnie chodziles na imprezy, zeby sobie na nie popatrzec, czy nie.

Gość Phiiii
Jest mnóstwo facetów, którzy - jeśli mają swą ukochaną - to nie marzą o innych. Taka miłość zadowala osoby, które myślą podobnie, albo mają niskie poczucie własnej wartości.

Gość WE WILL
od długiego czasu nie mam chorych mysli ale pamietam ze zdazały sie takowe co wcale ni skłoniło mnie do zdrady wazne by unikac trudnych sytuacj wrecz uciekac od nich , nie tłumacze kolegi - zbładził ale powiem tak"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien"

Gość dupek1234
mialam podobna sytuacje No jesli specjalnie chodzil w takie miejca zeby sobie popatrzec na ladne dziewczyny no to niedobrze. ja tak nigdy nie robilem. Na imprezy chodzilem zeby sie dobrze bawic i napic.

Gość dupek1234
Zbładzielm, to prawda

Gość jaaa sobie jaaa
moim zdaniem nieprawda;p

Gość dupek1234
do jaaa sobie jaaa co nieprawda?

Gość jaaa sobie jaaa
nieprawda, ze zrobiles cos zlego

Gość WE WILL
dupek nie trac czasu na rozmyslanie bo w ten sposób nic nie zmienisz , wyslij kwiaty i jedz do niej to zobaczy ze naprawde Ci zalezy, nie rozczulaj sie nad soba badz szczery i delikatny, nie naciskaj a bedzie dobrze no i pomódl sie szczerze...pozdrawiam

Gość dupek1234
bylo to zle, wyobraz sobie jakbys sie poczul (a) na miesjcu mojej dzieczyny

Gość WE WILL
duppek nie badz meczacy wiesz co masz robic to rób; i zmien nick bo to ponizajace

Gość dupek1234
Dziekuje ci We Will. Chyba tak zrobie. Wiesz chcialem poznac kilka opinii dlatego caly czas tu jestem. Juz dzis sie pomodlilem. Pozdrawiam. Widze ze jestes dobym czlowiekiem. tak trzymaj i jeszcze raz dzieki

Gość WE WILL
dzialaj nie nie rozpaczaj nad rozlanym mlekiem nie tłumacz sie bo to pannie masz sie wytłumaczyc

Gość jaaa sobie jaaa
no jakto jak bym sie czula, rzucilabym cie najprawdopodobniej:) co nie zmienia faktu, ze to byly tylko pijackie przemyslenia, w ktorych nie widze nic zlego. jak juz wczesniej pisalam bylam w podobnej sytuacji i po jakimś pół roku odzyskałam zaufanie do swojego faceta, a wiec nie marudz tylko dzialaj.

Gość dupek1234
dziekuje

Gość co mi się rzuciło w oczy
"nie miałbym odwagi ich poderwać", czy naprawde tak zapisałes? takie słowa napisane po pijaku, czyli wtedy kiedy jesteśmy zupełnie szczerzy. ja bym się zastanowil na Twoim miejscu co to może oznaczać... A CO gdybyś "miał odwage" ?? a co gdy ta odwaga przyjdzie jak zdobędziesz większe doświadczenia z wiekiem, a ona będzie coraz starsza i brzydsza? Czy to że jesteś ze swoją dziewczyną kręci się wokół tego że "nie masz odwagi"? a jak poderwałeś swoją dziewczynę tak a propos? sprawa by wyglądała lepiej gdybyś był duszą towarzystwa, nie miał problemów z zainicjowaniem osobiście flirtu, i wtedy wybrał że kochasz swoją kobietę i nie wykorzystywał swoich umiejętności

Gość terentet
hmm nieciekawie chłopie... i nic tam nie było o Twojej dziewczynie? że tęsknisz za nią? to dziwne, skoro przebywacie w rozłące. nic nie napisałeś że jakaś laska jest piękna, ale np jej nogi, oczy nie umywają się do nóg Twojej dziewczyny..? mnie nawet jak się podobają to zawsze okazuje się ze moja ma coś jednak lepszego :) może pokaż jej wyraźnie i przypomnij jesli coś jeszcze takiego wpisałeś..?

dżizasss, co za babska bezmyslne, na dodatek hipokrytki... po pierwsze, to kazdy facet ogląda sie za innymi, kazdy sobie mysli o seksie z innymi, co nie ma nic wspolnego ze zdradą... a to, że lubicie sluchac tych marnych bajek, jakie wam wasi faceci opowiadaja a ktore maja jeden wspolny tytul \"od kiedy jestem z tobą nie zwracam uwagi na inne kobiety\" to tylko kompilacja waszego życzeniowego myslenia z totalną naiwnością... co oczywiscie zupelnie nie przeszkadza wam, gdy jestescie tylko w kobiecym gronie, komentowac widzianych facetow i omawiac ich wygląd jakbyscie mięso w rzeźni oceniały... Ile to ja razy slyszalem jakte cnotliwe panienki, opieprzające męża \"ze sie gapil na te zdzire\" gdy tylko sobie odrobiny wypily i myslaly, ze nikt nie slyszy to wygadywaly miedzy sobą takie rzeczy, że my faceci mozemy sie schowac... zresztą autorze - po co daleko szukac - wystarczy fotka wklejona na necie... od tyłka, do zębów go otaksują - jak konia na jarmarku :D

a TY autorze mysla nastepnym razem, bo jakbys znalazł rozpisane plany kopulacyjne z obcym facetem, nalezacedo Twojej panienki, to tez bys sie wkurwil....

Gość dupek1234
do co mi się rzuciło w oczy nie chcialbym poderwac zadnej innej dziewczyny. To byly jakies glupie wynurzenia pod wplywem alkoholu. A o mojej dziewczynie napisalem tam tylko ze ją kocham. Najbardziej to chcialbym sie teraz zabic po prostu. Jak sobie pomysle jak ona sie teraz czuje, to chcialbym nie zyc. Jak ja moglem jej to zrobic. Chyba juz nie da sie jej odzyskac. Juz wogole sie do mnie nie odzywa. Tragedia

Gość może Twoja dziewczyna nie jest
w Twoim typie tak naprawde, a jestes z nią bo jest kochana, wprawia cie w dobre samopoczucie. czy na codzien reprezentuje dla Cibie "piękno" , ktorego tak poszukujesz? w chwili obecnej pewnie jest bostwem , ale jak było przedtem? dlaczego mowisz ze nie chciałbys poderwac jeśli napisałeś że chciałbys Ale - zamiast tego ze nie zrobisz tego bo kochasz swoją- anpisałeś coś o odwadze... jak Jej wytłumaczysz to zdanie? wszystko fajnie o instynktach, o upiciu. faceci owszem oglądają ale facet z reguły chyba wiedziałby dokładnie co zrobić żeby sobie taką poderwac i Jesli by tego nei wykorzystywał, wtedy chyba mozna sie czuc pewnie. dla babki to stwierdzienie jest chyba najgorsze. chciałby ale sie boi. myśle ze unikasz wejrzenia w siebie, czemu nie odpowiedziałeś na pytania zadane przez poprzednikow. ale walcz.