Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona.....

Bieda w Polsce, czy rzeczywiscie jest tak jak pisze w tym artykule?

Polecane posty

Gość zaskoczona.....

http://www.onet.pl/32c-483599d0 Znajdziemy tem m.in. informacje ze 35% Polaków nie moze sobie pozwolic nawet raz na 2dni na posiłek zawierajacy mięso. Ja sama nie jestem bogata i nie stac mnie czesto na najlepszej jakosci jedzenie ale jakos nie moge sobie wyobrazic ze az tyle osob w naszym kraju nie moze sobie pozwolic na np tanie mieso z marketów typu Biedronka itp. Co o tym myslicie? czy w waszym otoczeniu wystepuja az tak znaczace przyklady biedy?

Gość MAster S
W biedzie zyja tylko te osoby, ktore sa leniwe i nie chce sie im pracowac - lepiej czekac na opieke socjalna

Gość bieda nie jest medialna
nie to co tusek ze swoim wielkim sztabem od PR ... to chyba jedyne co rośnie za jego nie-rządu :o

Gość Lechosław
PiSda wszystkim!

Gość gdy rządził PiS
wprowadzono becikowe, ulgę prorodzinną na każde dziecko, obniżono podatki, radykalnie podniesiono płace minimalną, to kłamca tusk ukradł sobie w orędziu półrocznym 600 mln na dzieci. Ukradł, ponieważ już dawno temu PiS zarezerwował w budżecie środki na dożywianie biednych rodzin... ok. 2,5 mld zł na 4 lata

Gość ocena obiektywna
idzcie na temat kaczki na taczki tam wam wytlumacza ze biedy w polsce nie ma

Gość gdy rządził PiS
W kaczki na taczki nie ma biedy ? Przecież tam jest największa bieda :o Finansowa (shatyn, iftar) i umysłowa (przez grzeczność nie wymienię ;) ) Nieładnie ukraść nawet pomarańczowego nicka :P Kuraiko: dla Mastera to tylko PiSdowate przeszkody w jego CUDownym życiu :(

Gość troche biedna ale nie całkiem
Są ludzie biedni, owszem, ale czy jest ich aż tak dużo? Wątpię. W moim sąsiedztwie jest rodzina wiecznie bez grosza, z pustymi garnkami, ale tam rodzice popijają. Sa rodziny mające za mało pieniędzy, na coś tam wystarcza, na najtańsze mięso,ale takich zupełnie biednych ja nie widuję, jeśli tak to tylko tam, gdzie alkohol .

Gość mnkio