Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucy 23

opinie studia o kierunku Turystyka i Rekreacja

Polecane posty

Gość Lucy 23

Co sadzicie o turystyce?? moim zdaniem to bardzo ciekawy i przyszlosciowy kierunek. Czy ciezko sie dostac na tego typu studia?. niestety mam stara mature wiec egzamin wstepny z angielsiego gwarantowany. Jak wyglada egzamin wstepny np do WSTiR ORLOWICZA? Jak sie przygotowac ? czego sie spodziewac?

a nie lepiej isc na MWZS w krakowie, tam jet tyrystyka, wykladowcy z AWFu i po licencjacie jak masz dobre oceny automatycznie na magisterke na AWF sie przeniesc? moja siostra tak robila :)

Gość Dominik 26
Studiowałem w Częstochowie ten kierunek - polecam bardzo.

Gość Lucy 23
a czy sa trudne egzaminy wstepne na tyrystyke?? angielki na poziomie matury czy jak ?? jak sie przygotowac czego sie spodziewac?

Gość Student WSTiR
egzamin z Angielskiego nie jest trudny. Wystarczy odswiezyć gramatykę, głównie czasy. Zaliczysz bez problemu. Ja na twoim miejscu raczej bym się zastanowił czy wybierać tę szkołę. To jest mordęga. Z nikim dogadać się nie można a Dziekan na czele. A pani z Dziekanatu to niewiem z której choinki się urwała ale jest zielona potwornie. Już niedługo kończę tą Szkołę i moja noga więcej tam nie postanie. Pozdrawiam

Gość pandoriana
Ja studiuje turystyke i rekreacje na krakowskiej uczelni www.ignatianum.edu.pl i polecam. Zajęcia są bardzo ciekawe i odbywają się głównie w jednym budynku,więc nie trzeba biegać po mieście :)